Sayfa 722/1023 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 5,769 - 5,776 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Yazıma devam ekledim bir daha oku hümanist forumdaşım zaten senin yazacağını bildiğim için ekleme yaptım umarım kızgınlığımın gerçek sebebini iyi anlarsın. Saygılar
    Benim yazdıklarım ilk mesajının saçmalığına ve acımasızlığına.Ek yapmışsınız ana temel nezaket kuralına uygun olarak bence gene düzeltin benim eleştirimin nesi HÖYKÜRME.Cidden sizi bazen tanıyamıyorum ve anlıyamıyorum değişik bir tarzınız ve ruh haliniz var.

2. Peki sizlere bir soru
    Biz bayrama gidince bu dolar nasıl hareket eder?
    Elin oğlu 20 şer 30 şar krş her gün yükseltmesin yokluğumuzda?
    Ne diyosunuz?

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Yarın saat 10 da cari açık verisi gelecek ..!!!!
    Kaos kaos kaos.!!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. Merhabalar Sayın forum sakinleri kısa bir Yunan tatili yapalım dedik,ortalık toz duman olmuş,elimizdeki 3 kuruş dolar değerlenmiş ama maaşlar göçmüş,imdattttt

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Benim yazdıklarım ilk mesajının saçmalığına ve acımasızlığına.Ek yapmışsınız ana temel nezaket kuralına uygun olarak bence gene düzeltin benim eleştirimin nesi HÖYKÜRME.Cidden sizi bazen tanıyamıyorum ve anlıyamıyorum değişik bir tarzınız ve ruh haliniz var.
    Pardon höykürme kesin size değil di orada bir yanlışlık oldu kusura bakmayın düzelteyim. Kızgınlıktan başka bir şey gelmiyor elimden o yüzden bir parça dozajı kaçırıyorum. Hayır bu zibidileri uyarmasam diyecek bir şeyimde olmazdı her neyse herkes layığını zaten bulacak .

6. Belki Suriyeliler geri döner...

Düşünüyor musunuz, iç savaştaki ülkenin para birimi bile TL karşısında bugün yüzde 5 değer kazandı.
    Paran olursa bakacaksın Suriye Lirası'na nede olsa Türkiye'den daha iyi ekonomisi var!
    Dolar 5,50
    https://twitter.com/gokhanozbek/stat...094540/photo/1

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Merhabalar Sayın forum sakinleri kısa bir Yunan tatili yapalım dedik,ortalık toz duman olmuş,elimizdeki 3 kuruş dolar değerlenmiş ama maaşlar göçmüş,imdattttt

Fiyatı ne alemde.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    Bu arada Brunson'ın serbest kalması için mahkemeye çıkması gerektiğini söyleyenler 2017 ağustos khk'sını unutuyor. Bugün bir yere koymuştum.
    Ytd

Sayfa 722/1023 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •