Sayfa 777/1023 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,209 - 6,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Blomberg kanalında adam pipet pazarını anlatıyor.
    Ülkenin ekonomi kanalında andersandan masallar.

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Avrupa'ya Avrupalı bankaların Türkiye'deki 220 milyar euro riski sinek vızıltısı gibi gelir. Zararı ve bedeli hak edenler öder.
    euro/dolar 1.14'lere geldi, bu sinek fena vızıldıyor herhalde. türkiyeyi bu durumdan kurtarırsa, büyük hata yaparak buraya yatırım yapan kendi firmalarının iyiliği için avrupa kurtarır. ama bir şartla, şu görüntüyü verecek: http://i.ensonhaber.com/resimler/dig...akan_6106.jpeg
    yatırım tavsiyesi değildir.

3. gösterge faizi saniyede zıpladı.
    22.80 > 24.85

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Blomberg kanalında adam pipet pazarını anlatıyor.
    Ülkenin ekonomi kanalında andersandan masallar.
    Bloomberg ve ülkenin ekonomik kanalı ne alaka sn hocam.Bloomberg malum işte, belli güçlerin borazanı bişi.)))))))

Krizin ayak sesleri: Günde ortalama 38 işyeri kapanıyor!
    Birgün`ün haberine göre, günde ortalama 38 işyeri kapanıyor. Son bir buçuk yılda kapısına kilit vuran işyeri sayısı 20 bin 607`ye ulaştı.

Haber isteyen vardı buyurun size haber ama hala birileri bu ülkede kriz yoktur vardır diyen vatan hainidir diye çığırtıyor.O halde bizde bu kafalar olduğu sürece Dolarda yükseliş kaçınılmaz diyoruz. Beter olmadan yeter olmaz, o BETER görülecek...

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Krizin ayak sesleri: Günde ortalama 38 işyeri kapanıyor!
    Birgün`ün haberine göre, günde ortalama 38 işyeri kapanıyor. Son bir buçuk yılda kapısına kilit vuran işyeri sayısı 20 bin 607`ye ulaştı.

Haber isteyen vardı buyurun size haber ama hala birileri bu ülkede kriz yoktur vardır diyen vatan hainidir diye çığırtıyor.O halde bizde bu kafalar olduğu sürece Dolarda yükseliş kaçınılmaz diyoruz. Beter olmadan yeter olmaz, o BETER görülecek...
    kapanırsa kapansın. bizimkilerin allahı var, o yeter...
    yatırım tavsiyesi değildir.

7. Tamamda dostum ülkenin içinde bulunduğu olağan üstü durumda pipet pazarını anlatmakta nedir ya.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bloomberg ve ülkenin ekonomik kanalı ne alaka sn hocam.Bloomberg malum işte, belli güçlerin borazanı bişi.)))))))

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Tamamda dostum ülkenin içinde bulunduğu olağan üstü durumda pipet pazarını anlatmakta nedir ya. 80 milyona salak muamelesinden başka bir şey değil kanalların bu algı yönetimi.
    Sn maharaj bloombergdeki algı yönetimini yeni mi farkettiniz.O kanalın kuruluş amacı zaten vatandaşa ters köşe yaptırmak.İşlerine gelmeyen yorumcuyu anında şutlarlar.Bloombergin bana faydası ne derlerse tersini yapıyorum.Misal onsta hepsi 1100 dolarları bekliyoruz dediler ya demekki onsun düşüşü bitti diyorum )))))))

Sayfa 777/1023 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •