Sayfa 197/1200 İlkİlk ... 971471871951961971981992072472976971197 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Muhterem Dostlar ve Sacro Hocam,

Hepinize saglik, afiyet ve hayirli & bereketli kazanclar diliyorum. Yukaridki cevaba bir fikra (anektod) ilke cevap vereyim. Hirsizin birisi, bir gun elinde bir demir testere, bir dukkanin camindaki demirleri kesiyormus. Bu arada etraftaki komsular gormus ve gelip sormuslar:

-Sen ne yapiyosun burada?
    -Keman caliyorum.
    -"Peki bu kemanin sesi nicin cikmiyor?" diye sormuslar.
    -"Bunun sesi yarin cikacak" demis.

Diyecegim odur ki, aslinda Sacro Hocam icin:

https://www.youtube.com/watch?v=WR9opRlI8dk

Lakin, benim fikirlerimde de herhangi bri degisiklik yok. Bazen borsalar oncu olur, bazen gecikir, bazen manipule edilir vs. Ama eninde sonunda, su akar yolunu bulur.

Bagdat caddesindeki va AVM lerdeki kiralik, satilik dukkan ilanlarina bakarsaniz, belki birgun baska bir dostumuz da bu videoyu bizim icin paylasir, kimbilir!!!

Sacro Hocam, eski fikirlerimde milim sapma olmadigi gibi, ikiyle, ucle carptim beklentimi. Cok az kaldi, bekleyin, goreceksiniz....

Selam ve muhabbetlerimle,

freesky
    Sayın freesky, 70 binden 90 bine olan yükselişi öngöremeyip kaçırdıktan sonra krizi bile bilseniz adam haklı denemez.

Roubini de sürekli kriz çıkacak diyordu. Birgün tuttu adama kahin dediler ama speklere göre hala fakir[emoji1]

Elbet birgün kriz olacaktır. 2010 yılından beri herkes bekliyor ve söylüyor.

Bu süreçte Sacro hocamız gibi kriz için daha vakit olduğunu düşünenler belli stoplar koyarak yatırıma devam ettiler ve hissede sabredenler en az %300 400 karlar ettiler.

Bu karı yakalayanlar krize bile yakalansa zarar etmez artık. Ki belli bir düşüş sonrası stoplar çekilir kenara.

Bu kazançlı günleri korkup kaçıranlar da krizin dibini de hiçbir zaman bulamaz. Diplerden de alım yapamaz hep daha dip bekler sonra hisseler yine kaçar gider.

Bende 2011 öncesi sizin gibi düşünüyordum. 2009 ve 2011 arası öyle hisseler kaçırdım ki stop lu yatırım daha mantıklı gelmeye başladı.

Tabi bunlarda benim şahsi görüşlerimdir.
    Ytd

2. Kedidir o kedi veya songünlerin modası jöle dir o jöle
    bol kazançlar.

3. CIMSA hikaye, tiyo,temel, teknik yorumlarınızı alabilirmiyim...

4. Sacro senin cisim teyetmi geçti yoksa şuanda ki hareket çöldeki serapmı
    İlerliyen günlerde anlarız.

Alıntı Originally Posted by bulut1-53 Yazıyı Oku
    Sacro senin cisim teyetmi geçti yoksa şuanda ki hareket çöldeki serapmı
    İlerliyen günlerde anlarız.
    Valla serapmı gerçekmi bilmiyorum ama adamlar çatır çatır alıyor :D
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Nolcak bu borsanın hali :D

Bu şortçuları tam anlamı ile batırmadan bu yükseliş bitmez :D
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Sacro hocam hatırlarsan 3.00 liralardan kront konuşmuştuk hisse beşe katlamış

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Sacro hocam hatırlarsan 3.00 liralardan kront konuşmuştuk hisse beşe katlamış
    Aynen dostum.

3.30 larda çok yazdım çizdim buralarda.

Sayfa 197/1200 İlkİlk ... 971471871951961971981992072472976971197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •