Sayfa 811/1023 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Yok o olmaz bu olmaz diyenlere eski bir olayı hatırlatayım. Çapalı kur sistemi var Dolar fikslenmiş ama artık devalüasyon olacağını herkes biliyor bir Asaf SAVAŞ bilmiyor diyorki hemde bir gün öncesi gece tV de `mümkünatı yok çapalı kur sistemi var, devalüasyon yapılamaz bunları söyleyenlere itibar etmeyiniz` Sonuç ertesi gün %100 devalüasyon çat bam....
    yani bunu deneseler bile dolarımı satmam diyorsun ve doğru söylüyorsun umutabi , sabit kur gelse de dolarınızı satmayın.. söylemedi demeyin ..

Sterlin /TL 8 ‘i geçti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

ÇAT PAT KÜT hala korkmayan, bir şey olmaz diyen varsa bence artık korkmaya başlasın çünkü Pazartesi başka bir piyasayla uyanacağız gibi görünüyor.

*TRUMP: TÜRKİYE İLE İLİŞKİLERİMİZ ŞU ANDA İYi DEĞİL

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

gecende Ramazan kurtoglu halk tv bir programını izliyordum. Okumus adam egitimli diye saygım vardı. Kanal istanbul projesini sordular. Tapınak sovalyelerı 7 gemi ile bogazı geçmiş kanal istanbulun güzergahında bir yere girmiş oraya altın saklamış dedi. Kahvehanelerde defineci muhabbeti yapanlar gibi gozleri fal taşı gibi acıldı. Avrupa bu yuzden istemiyor dedi. İşte o an razaman kurtoğlunu hayatımdan sildim. o kadar para gomecen kanala 7 gemı dolusu altın bulmak ıcın. Kanal ıcın hıc bır neden bulamıyor boyle sacmalıklar uyduruyor.

6. Trup çakalı Türkiye ile ilişkilerimiz iyi değil dedi 6,40 ı anında gördü.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. "HAMAMA GİREN TERLER" demiş ne iyi demiş atalarımız...
    Boncuk boncuk terliyor bakan...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Trump: Türkiye'den ithalatta alüminyum tarifeleri yüzde 20, çelik tarifeleri yüzde 50 olacak

Sayfa 811/1023 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •