Sterlin /TL 8 ‘i geçti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ÇAT PAT KÜT hala korkmayan, bir þey olmaz diyen varsa bence artýk korkmaya baþlasýn çünkü Pazartesi baþka bir piyasayla uyanacaðýz gibi görünüyor.
*TRUMP: TÜRKÝYE ÝLE ÝLÝÞKÝLERÝMÝZ ÞU ANDA ÝYi DEÐÝL
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
gecende Ramazan kurtoglu halk tv bir programýný izliyordum. Okumus adam egitimli diye saygým vardý. Kanal istanbul projesini sordular. Tapýnak sovalyelerý 7 gemi ile bogazý geçmiþ kanal istanbulun güzergahýnda bir yere girmiþ oraya altýn saklamýþ dedi. Kahvehanelerde defineci muhabbeti yapanlar gibi gozleri fal taþý gibi acýldý. Avrupa bu yuzden istemiyor dedi. Ýþte o an razaman kurtoðlunu hayatýmdan sildim. o kadar para gomecen kanala 7 gemý dolusu altýn bulmak ýcýn. Kanal ýcýn hýc býr neden bulamýyor boyle sacmalýklar uyduruyor.
Trup çakalý Türkiye ile iliþkilerimiz iyi deðil dedi 6,40 ý anýnda gördü.
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
"HAMAMA GÝREN TERLER" demiþ ne iyi demiþ atalarýmýz...
Boncuk boncuk terliyor bakan...
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Trump: Türkiye'den ithalatta alüminyum tarifeleri yüzde 20, çelik tarifeleri yüzde 50 olacak
Yer Ýmleri