Sayfa 366/760 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kim dostum ??
    Forumun abisi kim olabilir dostum. Tabiiki Sn. Kitapçı

2.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    derinlik gören bir arkadaş şeker yatırımın 250 bin lot aldığı söyledi bana...eğer aracı kurumu o ise sayın kitapçı olabilir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Kademeler

Alanlar

Satanlar

Grafik
    .

İkili dip sayabilir miyiz

batik65 Guest
     Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Yok üstadım geçmedim

5. Birileri galiba bilançonun kokusunu aldı..endeks %2 ekside ,ama blcyt %2 artıda...umarım herşey gönlümüze göre olsun...blcyt yatırımcıları artık biraz soluklanır....şu 2,55 lerden buralara gereksiz düşüşünü telafi etsin..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Satmırem spek satmirem...bilançoya az kalmışken bizi kenara atamazsın....o kadar...

7. Eğer bu günü böyle kaparsa olacaklara inanamıyacagız bence hadi be bilici çoş aslanım bu şeker galip de olabilir eğer öyleyse roketleri açın

8.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Eğer bu günü böyle kaparsa olacaklara inanamıyacagız bence hadi be bilici çoş aslanım bu şeker galip de olabilir eğer öyleyse roketleri açın
    galip hisselerini çoşturur..eğer oysa bir kaç artırır...galip bununla ne kadar ilgili olabilir bilemeyiz...tabi güçlü birilerinin hisseye gelebilmesi için bilançonun çok güzel olması gerekiyor...güzel bir bilanço bala benzer..her türlü böceği kendine çeker...

Sayfa 366/760 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •