benim bugün kullandığı piyasa takip programlarında ya bi sorun var ya da ben kafayı yedim
10 dakika önce bist 88 bine geldi diye mesaj okuyorum açıyorum bakıyorum 93 bin de
garanti bankası 6.20 oldu diyolar 5 dakika sonra bakıyorum 6.50de
dolar 6.90 diyorlar bakıyorum 6.44te
ne menem bir günmüş arkadaş
mt bana telefonda dolar alırken 7 kez kur güncellemesi oldu bloomda baktım dolar 5.98 di ilk aradığımda ben alana kadar 6.14 oldu ! bu karmaşada uygun yerden alıp satmak biraz şans işi !
bu kadarını kimse bekleyemezdi trumpın konuşmasından haberim yokken sattık 6.45 ten ! bir baktım dolar uçmuş bir şey nasip değilse olmuyor ! yalnız bu şekilde tl den insanları soğutmak kesinlikle doğru değil
6.87 den dönmüş.. Yeni hedefimiz onu da geçmek.. Bence bu kadar yükselmesi ile "yine eğer gereken yapılmaz ise yeni hedefimiz bu" deniyor.. Yani eğer bu akşam Merkez müdahale etmez ise pazartesi 6.87 garanti ve yeni hedef verecekler.. Böyle böyle kaça çıkar artık görücez..
Yatırım tavsiyesi değildir...
dua edelimde gelsin artık stresten bittim yemin ederim
inan satana kadar elim ayağım titredi çünkü bu seviyelerde bir faiz hamlesinin mutlaka gelmesini düşünüyorsun bilinçaltında ve panik yapıyorsun biraz daha beklesem bir yıllık mevduatı kazanmıştım !
Yer İmleri