YANDAŞ köprü ve tünellerinden Dolarla geçiş ücretleri derhal 4 Tl den sabitlenip TL ye dönülmelidir . Yer mi ? Tabi kide yemez o zaman bize dolar bozun diyenlere ne diyoruz ? ........ Noktalı yerleri herkes kendi kin ve öfkesine göre doldursun.
Bir bakıma yasaklanıyor. Diğer yatırım araçlarına göre Eurbondlar için çok ciddi vergisel yükümlülükler ve yurt içine yönelik bazı sınırlamalar var. Ayrıca bu yükümlülükler yeni tebliğler ile her an daha da keskinleştirilebilir. Yurt içi yatırımcının eurobond almasının bir zararı yok ama yurt içi likiditeye bir yararı da yok. yurt dışı borçlanma kapasitesi de belirli olduğu için yurt içi eurobond alımının yurt dışı borçlanmaya çok büyük bir negatif etkisi de yok.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
O. Çocuğu Alman medyasına bak hele. Bunun da suçlusu Türk lirası oldu. ******lar Deutsche bank 50 trilyonluk türev işlemi yapıp batırırken iyi demi. Ondan olmasın? Deutsche bank stratejistlerinin kendine hayrı olsa db’yi Batırmazlardı. Kalkmışlar bir de thy üzerine spekülasyon yapıyor itler.
alıntı
'' Sabah döviz bürosuna gidip 100 dolar bozdurayım dedim.
Veznedeki kadının; "eksik ödedim, fazla ödedim, pardon eksik ödemişim" deyişleriyle burada mahsur kaldım. Akşam oldu hala eksik ödedim diyor ya. Biriniz su, ekmek filan getirsin. ''
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
https://www.youtube.com/watch?v=JTNqktgrU-0
FÖŞ `1 Eyilüle kadar süre veriyorum yapmaları gerekenleri yapmazlarsa çıkar karşınıza başınızın çaresine bakın derim .`
Allah akıl fikir versin 1 Eylüle kalmış 21 gün 10 gün bayram at keldı 11 gün bu sürede ne olabilir a be FÖŞ ? umutabi sorar, sona kalan dona kalır herkes 1 Eylül`ü bekliyor diyelim ve beklenen hiç bir şey yapılmadı ne yapacaksınız o saaten sonra diğerlerinden daha hızlı mı davranacağınıza güveniyorsunuz ?
Yer İmleri