Hem öyle kontrollü kriz yaratýp kontrollü iþsizlik yaratacaðým diye bir þey olmaz olamaz milyonlar BETER olur o zamanda bunlar için YETER olur bunu yapacak kadar aptal olduklarýný sanmam.
Hem öyle kontrollü kriz yaratýp kontrollü iþsizlik yaratacaðým diye bir þey olmaz olamaz milyonlar BETER olur o zamanda bunlar için YETER olur bunu yapacak kadar aptal olduklarýný sanmam.
Size bu konuda katýlmýyorum....
Farklý düþünüyorlar ve kesinlikle aptal deðiller......Kontrolsüz hiçbir alan kalmamalý.....Ýstanbul sermayesi hala rükû da, secdede deðil......Sermaye deðiþimi baþlamýþtý TR de þimdi bir sonraki fasla geçildi......Betonculara da ayrýca ganimet olur....
Milyonlara gelince ben pek ortalýkta Yeter sesi çýkar mý sanmam.DNA sýnda yok Kral çýplak diyebilmek bizim toplumun....Olsa olsa sessiz sessiz seçimlerde çakar geçer.
5.9 dan bugün dolarý bilerek ve isteyerek yükselten iradeyi görünce ben baþka düþünemiyorum.....
Üstadým, siz normal olaný düþünüyorsunuz onlar ise kontrolsüz güç güç deðildir diye bakýyor.....Heryer herþey kontrol altýna alýnmalý...Nasýlsa ya da nasýl olacaksa......
Ümitsiz miyim ? Hiç bir zaman....Yanlýþý olaný görmeden doðruyu bulamayacaðýz.....
Dibi de bulacaðýz ve maalesef acý olacak.
Noktadan sonra ise yeni cümle kuracaðýz.....O zaman çocuklarýmýz için hersey daha güzel olacak.....
umutabi duygusal yaklaþýmlarýný seviyoruz-destekliyoruz. fakat bu adamlar cool76 nýn söylediði gibi aptal deðiller.. herþeyi bilerek, isteyerek ve art niyetli yapýyorlar..
yani betoncular beter olmayacak (zira herþey biliniyordu) tek beter olan vatandaþ olacak yani dindar ve laik kesimin sömürülen kýsmý..
onlar zarar etmez, beter olmaz unut bunu bence.. tabi bence.. paralar muhtemelen dolar olarak yurtdýþýna kaçýrýldý,
ben bu ülke de sömürü sisteminin sömüren bölümünün asla ve asla zarar ettiðini görmedim, þirketleri batar o baþka..
aþaðýlýk bir zihniyet var tek gerçek bu, cool76 nýn görüþlerini sýk sýk yazmasýný isterim.
Yer Ýmleri