Sayfa 866/1023 İlkİlk ... 366766816856864865866867868876916966 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,921 - 6,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Hem öyle kontrollü kriz yaratıp kontrollü işsizlik yaratacağım diye bir şey olmaz olamaz milyonlar BETER olur o zamanda bunlar için YETER olur bunu yapacak kadar aptal olduklarını sanmam.
    umutabi duygusal yaklaşımlarını seviyoruz-destekliyoruz. fakat bu adamlar cool76 nın söylediği gibi aptal değiller.. herşeyi bilerek, isteyerek ve art niyetli yapıyorlar..

yani betoncular beter olmayacak (zira herşey biliniyordu) tek beter olan vatandaş olacak yani dindar ve laik kesimin sömürülen kısmı..

onlar zarar etmez, beter olmaz unut bunu bence.. tabi bence.. paralar muhtemelen dolar olarak yurtdışına kaçırıldı,

ben bu ülke de sömürü sisteminin sömüren bölümünün asla ve asla zarar ettiğini görmedim, şirketleri batar o başka..

aşağılık bir zihniyet var tek gerçek bu, cool76 nın görüşlerini sık sık yazmasını isterim.

Ahmetg Guest
    Berat in konusmasini dinledim. Reis in konusmasini dinledim. Ny times taki yaziyi okudum.

Bizi cok kotu gunler bekliyor. Dolardan ayrilmayin.

Hala inanamiyorum bu duruma dustugumuze. Birde neden asya piyasasi tepki vermiyor anlayan varmi? Bu konusmalari berat in komik performansi nytimestaki yaziyi okuyan her yatirimcinin tl den kacmasi lazim.

Yazik ulkeme.

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bankadan dövizini çekerek fizikiye geçenlere duyurudur ; dövizlerinizin üzerindeki terör izlerini sildirmek isteyenler için yeni makina geliştirdik. İsteyenlerin dövizlerine temizlik yapılarak , dualanır ve garantili teslimat yapılır.

yukarıdaki gibi bir çağrıya sakın kapılmayınız. Bu yeni bir dolandırıcılık çeşididir.
    yav insanlar dövizlerini temizlettirmesin mi yani çok fesatsınız, cık cık...
    yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Umutabi, rxpu, bosporos, enki, rallici başkan, heval, hakem hepiniz efsane insanlarsınız. Emekleriniz için canı gönülden teşekkürler.
    Tebrikler başarılı objektif saygılı yorumlarınız için. Sn, rxpu, sn, Ayhan53, sn, heval ve sn. MAHARAJ. Bol kazançlar
    hakuna matara....memento mori.

Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Berat Albayrak beklenen konuşmayı yaptı

Bakan Albayrak, Dolmabahçe'de düzenlenen toplantıyla Yeni Ekonomi Modeli'nin çerçeveyi açıkladı.

https://odatv.com/berat-albayrak-bek...-10081819.html
    ....................
    yine ,her zamanki gibi bu krizin faturası vatandaşa çıkacak ...
    Yeni Vergi kalemleri isdihsat edilecek , vatandaşa sen az veriyorsun daha fazla vermen gerekir denecek...

Ama bu cari açığın kapatılmasına destek olmayacak , çünkü sanayii üretiminden sorumlu bakan By Mustafa Varank attığı tiweten işi Allaha havale etmiş olduğunu anlıyoruz.
    Yani aslında yüzde 52 nin reisin taraftarı olması çok iyi.Muhalif yüzde 48 in çoğu zaten genelde maddi durumu görece daha iyi kesim.Ayrıca eğitim seviyesi yükseldikçe AKP taraftarlığı azalıyor.Bunları neden yazdım,çarşı karışınca iktidar yanlıları alçak amerika dış güçler ayağına dayanalım arkadaşlar bunları yeneriz diyecekler,muhalifler de ülkeden kapağı dışarı atma hevesinde olacaklar,eğitimli kesimde sokağa çıkma ve aşırı tepkisel hareketler de çok olmaz neticede aslında acı çeken ama sesini çıkarmayan bir toplum olacağız.Sosyolojik açıdan iktidarın bunu başarabilmesi çok ilginç.Yani ekonomik olarak başaşağı giden ama tepki vermeyen bir toplum.Ben son seçimde şeker fabrikalarının satıldığı illerde akp tulum çıkarınca hayretler içinde kalmıştım.O illerin birinde çalıştım,şeker fabrikaları en önemli iki üç girdiden biriydi ve nerdeyse oranın ekonomisinin üçte biri fabrikaya bağlıydı.Satıldı fabrika ,millet o darbeye rağmen yaşasın akp dedi o ilde.Cidden çok ilginç.

7.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    ben denedim, işe yarıyor...
    yatırım tavsiyesi değildir.

8. Kara cumanın beyaz pazertesi olur mu!?
    Son düzenleme : MAHARAJ; 11-08-2018 saat: 11:09.

Sayfa 866/1023 İlkİlk ... 366766816856864865866867868876916966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •