Birinci keske dediginiz gibi olsa. Elimdeki hisseleri 2.3 tl den versem, bir kurban fazla keser dagitirim etrafimdaki fakirlere.
Ilk soru dgzte ile ilgiliydi. Dgzte cok iyi temettu hissesi, bu yuzden uzun donem dusunebilecegim bir hisse. Dolar pozisyonu da cok iyi.
Cagri fiyatina gelince, bizim hesabimiza gore 1.61 tl en az cagri fiyati olmali. Ama demiroren oyle dusun muyor? Dgzte icin verdigi cagri fiyatina bakin isterseniz, hangi kuru baz almislar. Boyle dayanagi olmayan cagri teklifi neredeyse 3 ay olacak ama halen reddedilmedi.
Kipaya gelince oradaki cagri fiyatina itirazlar vardi, yanlis degerlendirme yapildi diye. Daha yuksekten cagri olacak diye pazarlandi insanlara. Bizde boyle bir durum yok. Tek belirsizlik kurun durumu, ama aslinda bu da spk da cok net. Ya 1.61 tl ya da guncel kur ve 0.36 carpani ile. Spk nin bu olagandisi doviz artislari yuzunden, bazi olagandisi kararlar alinabilecegini dusunuyorum. Bu yuzden ben 5 lere gelmesini o kadar cok istiyorum ki, bu kozu ellerinden almak icin. Ayni gemideyiz, keske her sey bizim istedigimiz gibi olsa. Ama en son buralarda yazarken lanet okuyordum birilerine. O gunden beri de yazmadim.
Yer İmleri