alýcý kurumlar
satýcý kurumlar
ilk 5 kurum genel
![]()
Ben de üzerimden atayým herkes biliyor tabi de KOSTA diye bir yorumcu..
31 den sattým diyor o gün de 25-26 kapatmýþtýk galiba.. Sayýn nazik de yýlbaþýna görürüz demiþti..
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamamý ödenmiþ 11.167.438 Türk Lirasý sermayesine %92 oranýnda iþtirak ettiðimiz doðrudan baðlý ortaklýðýmýz Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Þ., Türkçe ve/veya yabancý dillerde oluþturulacak yeni bir websitesi/platformu kanalýyla birinci el gayrimenkul satýmýna iliþkin olarak satýþ ve pazarlama hizmetlerinde faaliyet göstermek üzere, sermayesine Ýngiltere'de mukim Prof Estate Ltd.'nin %14, Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Þ.'nin ise %86 oranýnda iþtirak edeceði, Türkiye'de yerleþik yeni bir anonim þirket kurulmasýna karar vermiþtir. Yeni kurulacak Þirket, farklý teknolojik yaklaþýmlar ile yeni ürünler sunarak, inþaat firmalarýnýn proje satýþlarýný potansiyel alýcýlarla buluþturmayý hedeflemektedir. Yeni kurulacak Þirket'de %14 oranýnda pay sahibi olacak Prof Estate Ltd.'nin Þirketimiz ile doðrudan veya dolaylý herhangi bir iliþkisi bulunmamaktadýr.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/648237
.![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Merhaba sayýn Kýrýmlý müsait olduðunuzda bir yorumunuzu alsak.
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri