Sayfa 886/1023 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,081 - 7,088 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    6.18 mi ?? Pazartesi sabahı 8 civarı 5.72 görüp almadığıma pişmanım. Akşam 6.29 görüp almadığıma pişmanım. 6.18 imkan olsa şimdi ful alırım. Düşse bile ne kadar kalacak düştüğü yerde.
    Dolarda zararda olmak bile TL de olmaktan daha güvenli geliyor daha huzurlu hissettiriyor. Kendi kendime gelmedim bu hale. Getirenler utansın.
    Öyle deme kardeş, 2004 öncesi eski parayla 1.670.000'den aldığım dolarlar 1.300.000 TL'ye kadar inmişti. Çok kötü zarar etmiştim.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Şu anki 7,325 Euro kuruna göre 1603TL için asgari ücret 218 Euro civarında bu da 249 dolar yapar. Asgari ücret 200 doların altına indiğinde rekabet gücü artmaya başlar.
    Pardon hesap hatası. Özür
    Asgari ücret 218 EURO (sizdende hiç bir şey kaçmıyor)

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    7,8,9 ve 10 istasyonlarını bekliyoruz çok değil vade 1 yıl değmez mi beklemeye?
    Pardon yeni girecekleri uyarmışsınız bence yerinde bir uyarı olmuş.
    Forever young diye bir şarkı vardı. Bu zihniyet kaldığı sürece forever $

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Şu anki 7,325 Euro kuruna göre 1603TL için asgari ücret 218 Euro civarında bu da 249 dolar yapar. Asgari ücret 200 doların altına indiğinde rekabet gücü artmaya başlar.
    bu rekabet gücünün artması hikayesine katılmıyorum. ücretler düştükçe makine yerine insan kullanılmaya başlanacak.

otomat almak yerine çaycı istihdam edilecek. araba yerine tahtırevan kullanılmaya başlanacak. beyinler göç edecek, ayaklar kalacak. çağ atlayacağız ama geriye doğru...
    yatırım tavsiyesi değildir.

4. '' Şu anda Amerikada work and travel kapsamında çalışıyorum. Hepimiz doların artışını sayısal loto çekilişi gibi izliyoruz. Size bi de buradaki insanların durumu anlatayım. Karşılaştırmayı siz yapın. ''
    https://twitter.com/cansugenncc/stat...98637157175297

'' saatlik 8dolar+ tip kazanıyorum. Genel olarak 10-13 dolar arası değişiyor. Geçen hafta çıkarılan vergiler dahil 740 küsür dolar kazandım. Hadi daha basit hesaba dökelim. Haftalık 40 saat çalışıyorum. Saatlik minimum 10 dolardan hesaplasam (doları 6 aldığımda) aylık 9.600tl ''
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Ekonomik gerekçelerden uzaklaşıp yine siyasi nedenlerle yazılıp çiziliyor ...Ben grafiği paylaştım %40 civarı bir faizolması lazım diye MB sonsuz para yaratma yetkisi varmı yokmu bilmem ama TRY tasarrupçularını MB sının koruması lazımdı....MB görevini yapmıyor sa suç dış güçlerin mi oluyor ...

Özelleştirme ile birlikte 510 Milyar dolar kaynak bu iktidar tarafından kullanılmıştır , Bu para ile her köye bir fabrika kurardınız , Ar-Ge yapar teknoloji üretirdiniz , Ne yapıldı kısa vade de yandaşı zengin etmek için İnşaata gömüldü , oradaki rantı gören Sanayiciler bile fabrika arazilerine AVM diktiler....

Yok bilmem kim bizi indirmek istiyor falan...Geçin bu ayakları ...FED ısrarla Em ler ekonomileride yapısal reformlar yapsın para basmayı bırakacağız diye diye Kadının dilinde tüy bitti neredeyse ....Biz de ha babam beton ...Yeniprojeler beton....

6. Sene bugünler 1 dolar 1 tl olabilir.
    Nasıl mı? liradan 1 sıfır daha atarız.
    Hani dolar çıkmıştı diye çemkirirler sonra.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Kaçtan gitti sizinkiler Ayhan başkan ?
    Yarısını 44 den verdim yarısı duruyor

8. Dün sanki coin piyasasını izliyor gibiydim.
    Dolar coin oldu benjaminin ismi.

Sayfa 886/1023 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •