Evet Sacro hocanın bu yorumu tutmadı. Burada O da benim gibi damadın bu kadar yetersiz bir açıklama yapacağını düşünmedi sanırım
Diğer taraftan endeksin en karanlık dönemlerinde yünsa ve son hafta petkim gibi hisseleri dip fiyatlardan net bir şekilde gideceğini öngörüp söylemesi de takdire şayan bence.
Sadece tutmayan bir yorumu yazılıp tutan onca yorumda hakkının verilmemesi hoş olmamış bence.
Öncelikle öğrencilik dönemini atlatmanı tavsiye ederim.
Neden insanlar arasındaki diyoloğu bilmeden Avukat lık işine girmek sana düşmez.
Ben onu tutmadı diye değil rahmetli dediği için demekki ölmemiş maksadında koydum .
Ha çok tutttuğu kadar tutmadığı olmuştur.Ama olay bu değil.
Yunsa onun vaz geçilmezidir sığ tahta , oyuncu yapısını da iyi biliyor , kalkıcağı zaman önceden pozisyonunu alır nehirin kenarındaki timsah gibi ağzını açıp avını beklerO tahta ondan sorulur.
Gelelim petkm e topiğinde mevcut çok bilenler yav bunu bilmene gerek yok 8.55 1 bilanço ile 4.00 gelen tahta 1 bilanço ile yola çıkmış.4.00 petkm için çöp seviyesi olduunu herkez biliyordu.
İşin anlamadan dinlemeden her topa girmeyin .Kolay gelsin.
Büyük fotoğraf için Aylık logaritmik USD/TL grafik daha iyi bir ölçek şu durumda ... Ben mavi ok işareti ile gösterilen medianın tam bar kopuş ile kırılamayacağını ve serbest piyasa rakamlarıyla 5.20 ler civarından dönüleceğini düşünüyordum... 5.20 civarında orta-uzun vade indikatörler zaten zirve yaptığı sırada daha da olağanüstü koşullar oluştu ve bunun getirdiği baskıyla indikatörlerdeki eski zirveler anlamsız duruma düştü . Beklentimin tersine sağlam direnç olacağını düşündüğüm üst çizgi kırıldı . Bu grafikte benim bakışıma göre önemli 2 pitchfork bulunuyordu. Birincisi 2001-2003 zirvesi ve 2002 dibi pivot alınarak çizilmiş kırmızı pitchfork. Bu kırmızı pitchfork'un üst kanalında aylık barlar 2006 yılına kadar gevşeyerek düşüş trendi devam ediyor .2006 da kanal üst çizgisini yukarı kıran barlar güç bulamayarak aynı yıl içinde tekrar gevşiyor . Akabinde kırmızı en üst median 2008 krizinde tekrar dokuşlarla test ediliyor. Bu önemli destekten güç toplayan barlar bugüne kadar seyahat edecekleri ve ikinci önemde olan yeşil pitchforku oluşturuyorlar. Barlar 2017 ye kadar yeşil pitchfork'un alt kanalında yükselen dipler yapıyor ve ivmeleniyor. 2017 yılında hem yeşil medianın üst kanalına geçiyor hem de alçalan kırmızı pitchforka ait nokta-nokta ile gösterilen çok önemli trigger çizgisine ulaşıp kırıyorlar. Kırmış olduğu orta medianı ve trigger çizgisini 2017 sonunda tekrar dokunuşlarla test eden barlar buradan onay alarak nihayetinde bu hafta en üst yeşil medianı yukarı kırıyor ve yükselen ince mavi medianın önemli duruma gelmesine sebep oluyor .Eğer en üst yeşil median bu ay yukarı kırılmış olmasaydı mavi pitchforkun çizilmesi gerekmeyecekti ve destek - direnç olarak yeşil pitchfork çizgilerini takibe devam edecektik. Şu an orta mavi median uzun bir barla kırıldı. Bu kırılım barların muhtemelen en üst mavi mediana dokunma hedefinde olduğunu gösterir. 8.50-9.00 civarı ... Artık orta-uzun vadede ilk önemli destek ise en üst yeşil median durumunda .Burası 2019 başına kadar 4.85-5.00 bandından geçiyor. İkinci önemli destek ince mavi en alt median olacak.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir... Sevgiler...Saygılar...
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Sadece tutmayanı söylediniz dedim diye ne talebeliğimiz kaldı ne avukatlığımız nede sazanlığımız eyvallah.
Uzun zamandır bu forumu takip ederim açıkçası ben pek bir samimiyet göremedim. Ne zaman endeks düşse yünsa çökse gelip ben size herkesin lafıyla iş yapmayın demiştim diyorsunuz. Sonra endeks ve yünsa terse dönünce ortada yoksunuz. Bunun bendeki karşılığı samimiyet değil husumet oluyor.
Burda yüzlerce kişinin izlediği topiğe yazıyorsunuz benim gibi sizin hocayla samimi olmadığınızı düşünen birileri çıkıp hocaya haksızlık ettiğinizi söyleyebilir. Bunu da kaldıramayacaksanız özelden yazın hocaya kimse atlamaz o zaman emin olun
Petkim konusunda da yanlışınız var. 4.11 'den poziyson açtım diyene bile "bu ortamda milleti gaza getirmeyin" diyen sizsiniz. Yani hala dip olduğunu kabul etmemişsiniz.
Daha sonra Sacro 4.30 'dan bu hisse artık dönmüştür bana göre uçar dedi hatta video çekti şimdi de bunu herkes bilir diyorsunuz.
Ha bu arada Sacro nun tutmayan tahminleri de var tabiki ekgyo ykgyo ayen v.s gibi. Bu topiği okuyan biri olarak hepsini görüyorum. Sadece bunları söylemek de bana göre doğru değil. Zaten şahsen sırf Sacro dedi diye tek bir hisse almadım daha. Tabiki herkes kendi süzgecinden geçirsin ama burda karşılıksız yapılan paylaşımlara da saygı göstermek lazım. Herkes endeks 89 bine geldiğinde 70 80 konuşurken hoca buralar dip dedi belki de birçok kişiyi zarar kes 'den kurtardı. Ben şahsen kendisini tebrik ediyorum.
Size tek konuda eleştiri yapana 3 hakaret ederseniz konuyu siz uzatmış olursunuz lütfen eleştiri ve hakarette ölçüyü kaçırmayın. sizin gibi bir profesöre talebe ile atışmak yakışmaz
Kolay gelsin size de.
TELEBE 37
Okuduğunu hala anlamayayıp laf yetiştirme derdindesin.
Laf yetitirirken ağzını burnu sil öğle yaz bana hala sıvacılık yapma peşindesin.
Beni eleştirmen için eleştirdiğin şeyleri buraya koyman gerek TELEBE .
Öyle laf söyleyip izi kalmayacak .Öncelikle sacro hoca değil TELEBE iyi bir teknik analistir.
Burası sacro nun topiği bugune kadar buraya çok grafta attım kendisi istediği için , çok yorumdada bulundum ve kendisinden whatsap gurubuna teknik olarak paylaşımda bulunmam için davetti aldım.Bu yüzden Telebe boyunun yettiği yerlerde yüz , ha derinde yüzmek istersende pazar pazar paçama yapışma.
Ben isterdimki ben yanlış anlamış diyip özür dilemeni arkasındanda şunu da yazabilirdin yaznız ağır olmuş diyip eleştirirdin.
Yok petkm , yok özl yaz , yok dip falan diye çıkansan aklınca giydirmeye birmazdan koyacaklarımın altında gömülür kalırsın.
Telebe
petkm için bunu yazmışım yorumlarımın için de yunsa için birgün önce %+20 yapıp 1 gün sonra - % 10 düşünce
Topik takip edildiği için tahta sığ olduğundan herkez sacro gibi manevra yapamayacağı için kara ve zarar kardeştir diyip uyarıda bulunmuşuk .
Sacro ne cvp vermiş inandığı söylemiş Bak Telebe bazı oyuncu yapılarını teknik analistler hamlelerini anlar yüzdesi daha kuvvetlidir.
yunsa ve karel macd kesişmeleri iyi işliyor sacro nun sevdiği indikatör.
Yani sacro sıvamaya çalışırken aklınca beni sıvanın içine karıştırmaya çalışman yanlış olmuş topiği okuduğunu söylemişin ama ders anlatılırken arka bahçede top oynayan TELEBE lerdenmişin demekki.Bittimi hayır graf sız bitmez![]()
12 temmuz da 6795 ve 6797 numaralı yazılarında burdan alan zarar etmez diyen human1 nick li kişiye bir sürü eski yazı yapıştırmışsınız.
4.11 den geri aldım demiş milleti gazlama demişsiniz. Adam haklı cıkmış sonra özür dilediniz mi yada takdir ettiniz mi yok?
Bakın yine diyorum ben yine sadece konu olarak eleştirdim sizi. Siz talebe yi telebe yapmışsın daha yaşımı tecrübemi bilmeden çoluk çocuk demişsin.
Karşısındakinin seviyesini bilmeden aşağılayan biri ne kadar bilgili olsa da benim için çok bilge sayılmaz.
Ben yine de size bulutcuk gibi şeyler de yazmayacağım. Senli benli de konuşmayacağım.
Çünkü siz eleştiriye hiç gelemiyorsunuz bir eleştiri gelse seviyeyi hızla aşağı çekip hakarete geçiyorsunuz. Gerçekten çok biligi iseniz takılmazsınız bunlara
Beğenmediniz Sacro hoca (benim için iyi öngörü yeteneği olan bir hocadır size göre analist olabilir) burdaki tonlarca hakaretin yüzde 90 ına cevap bile vermiyor. Adam kendini biliyor. Boşuna elini de zihnini de yormuyor
Çok istediniz diye linkleri de yapıştırdım. Pazar pazar uzatmayın konuyu.
Sizin gibi üstadlar bizim gibi talebeleri muhattap almasınlar.
Siz zirvedesiniz bizim sesimiz gelmez oralara)
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=2399319
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=2399376
Yer İmleri