Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
103,40 10% 7,36 Mn 103,40 / 103,40
68,75 10% 793,20 Mn 68,75 / 68,75
47,36 9.99% 151,22 Mn 42,42 / 47,36
342,50 9.95% 151,98 Mn 308,25 / 342,50
42,42 9.95% 433,70 Mn 40,86 / 42,42
12,42 -10% 603,35 Mn 12,42 / 13,30
41,08 -9.99% 32,71 Mn 41,08 / 41,08
8,23 -9.96% 22,42 Mn 8,23 / 8,23
20,30 -9.94% 11,04 Mn 20,30 / 20,30
9,90 -9.92% 92,21 Mn 9,90 / 10,97
237,60 -1.08% 15,67 Mr 234,00 / 241,50
291,25 -0.77% 4,05 Mr 291,00 / 295,50
197,10 -3% 3,80 Mr 196,50 / 207,30
13,06 -0.91% 3,35 Mr 13,03 / 13,34
332,00 -1.78% 2,88 Mr 329,25 / 341,00
16,64 -3.2% 303,55 Mn 16,63 / 17,34
66,85 -0.59% 2,83 Mr 66,55 / 68,30
197,10 -3% 3,80 Mr 196,50 / 207,30
676,50 0.52% 1,26 Mr 675,50 / 685,00
86,70 -1.31% 198,49 Mn 86,25 / 88,45
110,20 -0.99% 76,19 Mn 110,20 / 112,30
27,04 -1.39% 50,46 Mn 26,96 / 27,58
10,96 -2.58% 349,88 Mn 10,93 / 11,55
72,15 -3.41% 272,48 Mn 72,00 / 75,40

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 1062/1081 ÝlkÝlk ... 6256296210121052106010611062106310641072 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 8,489 - 8,496 arasý.

Konu: Orta uzun vadeli (Boða) hedefe kadar disiplin (2)

1.  Alýntý Originally Posted by bulut1-53 Yazýyý Oku
    Sacrosanct
    �

@Sacro_Trade
    9 Aðu
    Daha fazla
    #dolar

Bana gore artik bitmistir.

Asagi yukari tum zamanlarin hedefine vardi ))

Benim icin artik bir ölüdür.

Rahmetlinin arkasindan konusmak bize yakýþmaz ))))

Merhumu nasil bilirdiniz )))

Sen nasýl bilirdin bitmemiþ demekki
    Tweeeeeetle dalga boyu oluþan dolaresi TEKNÝK le þuanki konjektör kimse bulmaya çalýþmasýn.
    Önce dalga boyu düþmeli
    Teþekkürler...
    Paylaþýmlarýnýzý eksik etmeyin lütfen tekrar teþekkürler...

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararýnýzý kendiniz verin. Kendi paranýzý kendiniz harcayýp mutlu olun.

2.  Alýntý Originally Posted by bulut1-53 Yazýyý Oku
    Sacrosanct
    �

@Sacro_Trade
    9 Aðu
    Daha fazla
    #dolar

Bana gore artik bitmistir.

Asagi yukari tum zamanlarin hedefine vardi ))

Benim icin artik bir ölüdür.

Rahmetlinin arkasindan konusmak bize yakýþmaz ))))

Merhumu nasil bilirdiniz )))

Sen nasýl bilirdin bitmemiþ demekki
    Tweeeeeetle dalga boyu oluþan dolaresi TEKNÝK le þuanki konjektör kimse bulmaya çalýþmasýn.
    Önce dalga boyu düþmeli
    Evet Sacro hocanýn bu yorumu tutmadý. Burada O da benim gibi damadýn bu kadar yetersiz bir açýklama yapacaðýný düþünmedi sanýrým

Diðer taraftan endeksin en karanlýk dönemlerinde yünsa ve son hafta petkim gibi hisseleri dip fiyatlardan net bir þekilde gideceðini öngörüp söylemesi de takdire þayan bence.

Sadece tutmayan bir yorumu yazýlýp tutan onca yorumda hakkýnýn verilmemesi hoþ olmamýþ bence.

3.  Alýntý Originally Posted by talebe37 Yazýyý Oku
    Evet Sacro hocanýn bu yorumu tutmadý. Burada O da benim gibi damadýn bu kadar yetersiz bir açýklama yapacaðýný düþünmedi sanýrým

Diðer taraftan endeksin en karanlýk dönemlerinde yünsa ve son hafta petkim gibi hisseleri dip fiyatlardan net bir þekilde gideceðini öngörüp söylemesi de takdire þayan bence.

Sadece tutmayan bir yorumu yazýlýp tutan onca yorumda hakkýnýn verilmemesi hoþ olmamýþ bence.
    Öncelikle öðrencilik dönemini atlatmaný tavsiye ederim.
    Neden insanlar arasýndaki diyoloðu bilmeden Avukat lýk iþine girmek sana düþmez.
    Ben onu tutmadý diye deðil rahmetli dediði için demekki ölmemiþ maksadýnda koydum .
    Ha çok tutttuðu kadar tutmadýðý olmuþtur.Ama olay bu deðil.
    Yunsa onun vaz geçilmezidir sýð tahta , oyuncu yapýsýný da iyi biliyor , kalkýcaðý zaman önceden pozisyonunu alýr nehirin kenarýndaki timsah gibi aðzýný açýp avýný bekler O tahta ondan sorulur.
    Gelelim petkm e topiðinde mevcut çok bilenler yav bunu bilmene gerek yok 8.55 1 bilanço ile 4.00 gelen tahta 1 bilanço ile yola çýkmýþ.4.00 petkm için çöp seviyesi olduunu herkez biliyordu.
    Ýþin anlamadan dinlemeden her topa girmeyin .Kolay gelsin.

4.  Alýntý Originally Posted by cabanas Yazýyý Oku
    Sn. Dandanakan, Sn Onelle, Sn Fightclub, ve Ýmpalaman(Siz bana Sn demeyin demiþsiniz, o yüzden size Sn demiyorum!!! ) USD/TL grafiklerinizi paylaþabilir misiniz rica etsem? Teknik ne diyor USD/TL için?
     Alýntý Originally Posted by onelle Yazýyý Oku
    Dostum eline saðlýk ... Benim haftalýk grafiðe göre de 5.20 civarýna son bir zirve dokunuþu muhtemel gözüküyor. Siyah pitchfork'a ait pembe hagopian çizgisi ve en üst yükselen yeþil median beraber bariz hedefte ... Muhtemel hedef olmamasý için 4,57 altýnda haftalýk kapanýþlarýn gelmesi ve en üst siyah medianýn altýnda tam barlar oluþmasý gerekiyor ki hareketli ortalamalara bakýldýðýnda hiç caný istemiyor gibi ... bu haftaki uzun barla orta yeþil ve en üst siyah mediandan agresif uzaklaþtý bu da en üst yeþile dokunma isteðini pekiþtiriyor... Bu muhtemel dokunuþa paralel endekste büyük olasýlýkla dibini bulur diye düþünüyorum ...

Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir... Sevgiler...Saygýlar...

Büyük fotoðraf için Aylýk logaritmik USD/TL grafik daha iyi bir ölçek þu durumda ... Ben mavi ok iþareti ile gösterilen medianýn tam bar kopuþ ile kýrýlamayacaðýný ve serbest piyasa rakamlarýyla 5.20 ler civarýndan dönüleceðini düþünüyordum... 5.20 civarýnda orta-uzun vade indikatörler zaten zirve yaptýðý sýrada daha da olaðanüstü koþullar oluþtu ve bunun getirdiði baskýyla indikatörlerdeki eski zirveler anlamsýz duruma düþtü . Beklentimin tersine saðlam direnç olacaðýný düþündüðüm üst çizgi kýrýldý . Bu grafikte benim bakýþýma göre önemli 2 pitchfork bulunuyordu. Birincisi 2001-2003 zirvesi ve 2002 dibi pivot alýnarak çizilmiþ kýrmýzý pitchfork. Bu kýrmýzý pitchfork'un üst kanalýnda aylýk barlar 2006 yýlýna kadar gevþeyerek düþüþ trendi devam ediyor .2006 da kanal üst çizgisini yukarý kýran barlar güç bulamayarak ayný yýl içinde tekrar gevþiyor . Akabinde kýrmýzý en üst median 2008 krizinde tekrar dokuþlarla test ediliyor. Bu önemli destekten güç toplayan barlar bugüne kadar seyahat edecekleri ve ikinci önemde olan yeþil pitchforku oluþturuyorlar. Barlar 2017 ye kadar yeþil pitchfork'un alt kanalýnda yükselen dipler yapýyor ve ivmeleniyor. 2017 yýlýnda hem yeþil medianýn üst kanalýna geçiyor hem de alçalan kýrmýzý pitchforka ait nokta-nokta ile gösterilen çok önemli trigger çizgisine ulaþýp kýrýyorlar. Kýrmýþ olduðu orta medianý ve trigger çizgisini 2017 sonunda tekrar dokunuþlarla test eden barlar buradan onay alarak nihayetinde bu hafta en üst yeþil medianý yukarý kýrýyor ve yükselen ince mavi medianýn önemli duruma gelmesine sebep oluyor .Eðer en üst yeþil median bu ay yukarý kýrýlmýþ olmasaydý mavi pitchforkun çizilmesi gerekmeyecekti ve destek - direnç olarak yeþil pitchfork çizgilerini takibe devam edecektik. Þu an orta mavi median uzun bir barla kýrýldý. Bu kýrýlým barlarýn muhtemelen en üst mavi mediana dokunma hedefinde olduðunu gösterir. 8.50-9.00 civarý ... Artýk orta-uzun vadede ilk önemli destek ise en üst yeþil median durumunda .Burasý 2019 baþýna kadar 4.85-5.00 bandýndan geçiyor. Ýkinci önemli destek ince mavi en alt median olacak.

Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir... Sevgiler...Saygýlar...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

5.  Alýntý Originally Posted by bulut1-53 Yazýyý Oku
    Öncelikle öðrencilik dönemini atlatmaný tavsiye ederim.
    Neden insanlar arasýndaki diyoloðu bilmeden Avukat lýk iþine girmek sana düþmez.
    Ben onu tutmadý diye deðil rahmetli dediði için demekki ölmemiþ maksadýnda koydum .
    Ha çok tutttuðu kadar tutmadýðý olmuþtur.Ama olay bu deðil.
    Yunsa onun vaz geçilmezidir sýð tahta , oyuncu yapýsýný da iyi biliyor , kalkýcaðý zaman önceden pozisyonunu alýr nehirin kenarýndaki timsah gibi aðzýný açýp avýný bekler O tahta ondan sorulur.
    Gelelim petkm e topiðinde mevcut çok bilenler yav bunu bilmene gerek yok 8.55 1 bilanço ile 4.00 gelen tahta 1 bilanço ile yola çýkmýþ.4.00 petkm için çöp seviyesi olduunu herkez biliyordu.
    Ýþin anlamadan dinlemeden her topa girmeyin .Kolay gelsin.
    Sadece tutmayaný söylediniz dedim diye ne talebeliðimiz kaldý ne avukatlýðýmýz nede sazanlýðýmýz eyvallah.

Uzun zamandýr bu forumu takip ederim açýkçasý ben pek bir samimiyet göremedim. Ne zaman endeks düþse yünsa çökse gelip ben size herkesin lafýyla iþ yapmayýn demiþtim diyorsunuz. Sonra endeks ve yünsa terse dönünce ortada yoksunuz. Bunun bendeki karþýlýðý samimiyet deðil husumet oluyor.

Burda yüzlerce kiþinin izlediði topiðe yazýyorsunuz benim gibi sizin hocayla samimi olmadýðýnýzý düþünen birileri çýkýp hocaya haksýzlýk ettiðinizi söyleyebilir. Bunu da kaldýramayacaksanýz özelden yazýn hocaya kimse atlamaz o zaman emin olun

Petkim konusunda da yanlýþýnýz var. 4.11 'den poziyson açtým diyene bile "bu ortamda milleti gaza getirmeyin" diyen sizsiniz. Yani hala dip olduðunu kabul etmemiþsiniz.
    Daha sonra Sacro 4.30 'dan bu hisse artýk dönmüþtür bana göre uçar dedi hatta video çekti þimdi de bunu herkes bilir diyorsunuz.

Ha bu arada Sacro nun tutmayan tahminleri de var tabiki ekgyo ykgyo ayen v.s gibi. Bu topiði okuyan biri olarak hepsini görüyorum. Sadece bunlarý söylemek de bana göre doðru deðil. Zaten þahsen sýrf Sacro dedi diye tek bir hisse almadým daha. Tabiki herkes kendi süzgecinden geçirsin ama burda karþýlýksýz yapýlan paylaþýmlara da saygý göstermek lazým. Herkes endeks 89 bine geldiðinde 70 80 konuþurken hoca buralar dip dedi belki de birçok kiþiyi zarar kes 'den kurtardý. Ben þahsen kendisini tebrik ediyorum.

Size tek konuda eleþtiri yapana 3 hakaret ederseniz konuyu siz uzatmýþ olursunuz lütfen eleþtiri ve hakarette ölçüyü kaçýrmayýn. sizin gibi bir profesöre talebe ile atýþmak yakýþmaz
    Kolay gelsin size de.

6. TELEBE 37

Okuduðunu hala anlamayayýp laf yetiþtirme derdindesin.
    Laf yetitirirken aðzýný burnu sil öðle yaz bana hala sývacýlýk yapma peþindesin.
    Beni eleþtirmen için eleþtirdiðin þeyleri buraya koyman gerek TELEBE .
    Öyle laf söyleyip izi kalmayacak .Öncelikle sacro hoca deðil TELEBE iyi bir teknik analistir.
    Burasý sacro nun topiði bugune kadar buraya çok grafta attým kendisi istediði için , çok yorumdada bulundum ve kendisinden whatsap gurubuna teknik olarak paylaþýmda bulunmam için davetti aldým.Bu yüzden Telebe boyunun yettiði yerlerde yüz , ha derinde yüzmek istersende pazar pazar paçama yapýþma.
    Ben isterdimki ben yanlýþ anlamýþ diyip özür dilemeni arkasýndanda þunu da yazabilirdin yaznýz aðýr olmuþ diyip eleþtirirdin.
    Yok petkm , yok özl yaz , yok dip falan diye çýkansan aklýnca giydirmeye birmazdan koyacaklarýmýn altýnda gömülür kalýrsýn.

7.  Alýntý Originally Posted by bulut1-53 Yazýyý Oku
    petkm sormuþ buradan bazý arkadaþlar pozisyonum yok þuanda sadece takip ediorum, yalnýz endeks teki belirsizlik kalkmadan hiçbir tahtada dip bölgesi burasý diyemeyiz.Þuan yaþanan ortam örn 5 yýllýk cds 305 üzerinde olmasý , tahvil faizlerinin %19 larda olmasýný biz 2007-2008 lerde krizlerde gördük .Bu yüzden böyle dönemlerde strateji ve sabýr önemlidir .
    Size dip bölgesi gelen yerden daha aþaðýlara gelen endeks te görebilirsiniz veya girdiðiniz tahtada bunu yaþaya bilirsiniz.
    Petkm de 3.75 altý kapanýþlar olursa oda krizi fiyatlamaya baþlamýþtýr benim seneryomda.
     Alýntý Originally Posted by bulut1-53 Yazýyý Oku
    Geçen yunsa dan örnek vermiþtik dün halay çekenler forumlarda bugun küfür kýyamet .
    Dün bu tahta neden %20 yapýp bugun % -10 aþaðý geldi.
    Bu yüzden geçen bu tahtayý örnek verdim böyle tahtalarda rezil ve vezir kardeþtir sadece buna siz karar verirsiniz.
     Alýntý Originally Posted by Sacrosanct Yazýyý Oku
    Baskan son sozumu soyliyim.

Bu yunsa varya manyak gidecek.

Oyle bir kagidi cirpiyorlarki.

Malda kimse kalmayana kadar bu surecek.

Orta uzunda tahminim cok yuksek hedeflerr gidebilir bu kagit.

Ve þunuda iddia ediyorum kimse malda kalmayana kadar bu çýrpmalarý yapacaklar.

Beni simdiye kadar rezil etmedi bu tahta bundan sonrada edersede cani sag olsun.

Ama inancim tam.

Sadece maldakileri ne kadar hizli dokup dokmeyecegine gore formasyon degisecek ama hedef degismicek.

SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Telebe

petkm için bunu yazmýþým yorumlarýmýn için de yunsa için birgün önce %+20 yapýp 1 gün sonra - % 10 düþünce
    Topik takip edildiði için tahta sýð olduðundan herkez sacro gibi manevra yapamayacaðý için kara ve zarar kardeþtir diyip uyarýda bulunmuþuk .
    Sacro ne cvp vermiþ inandýðý söylemiþ Bak Telebe bazý oyuncu yapýlarýný teknik analistler hamlelerini anlar yüzdesi daha kuvvetlidir.
    yunsa ve karel macd kesiþmeleri iyi iþliyor sacro nun sevdiði indikatör.
    Yani sacro sývamaya çalýþýrken aklýnca beni sývanýn içine karýþtýrmaya çalýþman yanlýþ olmuþ topiði okuduðunu söylemiþin ama ders anlatýlýrken arka bahçede top oynayan TELEBE lerdenmiþin demekki.Bittimi hayýr graf sýz bitmez

8.  Alýntý Originally Posted by bulut1-53 Yazýyý Oku
    Telebe

petkm için bunu yazmýþým yorumlarýmýn için de yunsa için birgün önce %+20 yapýp 1 gün sonra - % 10 düþünce
    Topik takip edildiði için tahta sýð olduðundan herkez sacro gibi manevra yapamayacaðý için kara ve zarar kardeþtir diyip uyarýda bulunmuþuk .
    Sacro ne cvp vermiþ inandýðý söylemiþ Bak Telebe bazý oyuncu yapýlarýný teknik analistler hamlelerini anlar yüzdesi daha kuvvetlidir.
    yunsa ve karel macd kesiþmeleri iyi iþliyor sacro nun sevdiði indikatör.
    Yani sacro sývamaya çalýþýrken aklýnca beni sývanýn içine karýþtýrmaya çalýþman yanlýþ olmuþ topiði okuduðunu söylemiþin ama ders anlatýlýrken arka bahçede top oynayan TELEBE lerdenmiþin demekki.Bittimi hayýr graf sýz bitmez
    12 temmuz da 6795 ve 6797 numaralý yazýlarýnda burdan alan zarar etmez diyen human1 nick li kiþiye bir sürü eski yazý yapýþtýrmýþsýnýz.

4.11 den geri aldým demiþ milleti gazlama demiþsiniz. Adam haklý cýkmýþ sonra özür dilediniz mi yada takdir ettiniz mi yok?

Bakýn yine diyorum ben yine sadece konu olarak eleþtirdim sizi. Siz talebe yi telebe yapmýþsýn daha yaþýmý tecrübemi bilmeden çoluk çocuk demiþsin.

Karþýsýndakinin seviyesini bilmeden aþaðýlayan biri ne kadar bilgili olsa da benim için çok bilge sayýlmaz.
    Ben yine de size bulutcuk gibi þeyler de yazmayacaðým. Senli benli de konuþmayacaðým.
    Çünkü siz eleþtiriye hiç gelemiyorsunuz bir eleþtiri gelse seviyeyi hýzla aþaðý çekip hakarete geçiyorsunuz. Gerçekten çok biligi iseniz takýlmazsýnýz bunlara

Beðenmediniz Sacro hoca (benim için iyi öngörü yeteneði olan bir hocadýr size göre analist olabilir) burdaki tonlarca hakaretin yüzde 90 ýna cevap bile vermiyor. Adam kendini biliyor. Boþuna elini de zihnini de yormuyor

Çok istediniz diye linkleri de yapýþtýrdým. Pazar pazar uzatmayýn konuyu.
    Sizin gibi üstadlar bizim gibi talebeleri muhattap almasýnlar.
    Siz zirvedesiniz bizim sesimiz gelmez oralara)

http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=2399319

http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=2399376

Sayfa 1062/1081 ÝlkÝlk ... 6256296210121052106010611062106310641072 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •