Sayfa 922/1023 İlkİlk ... 4228228729129209219229239249329721022 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,369 - 7,376 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Mark euroya dönüştüğünde almanlar marklarla sigaralarını mı yaktılar.Benzeri olacak gene elbette.
    Onunla bu bir mi ????????? Avrupa birliğinin euroya geçmesi ile yeni şekillenen ticaret düzeninde eksen kaymasının taşları yerinden oynatacak şekilde yüzyıllardır süren bir hegemonyaya son verip doları çöpe atmak ? Bambaska şeyler ...

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Aleykümselam sana da iyi geceler venusunde Apple a selamı var bir gün o elmayı öteki tarafından disleyeceklermis [emoji23][emoji23]
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    evian içiyoruz biz..

hadi iyi geceler alex. Venus e selam.

Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Onunla bu bir mi ????????? Avrupa birliğinin euroya geçmesi ile yeni şekillenen ticaret düzeninde eksen kaymasının taşları yerinden oynatacak şekilde yüzyıllardır süren bir hegemonyaya son verip doları çöpe atmak ? Bambaska şeyler ...

Merak etmeyin ikisini de yapan aynı adamlar.O yüzden aynı olay.Avrupa birliğini kuranlar da doların sahipleri de aynı adamlar,onlar bu işte çok ustadırlar bir şey olmaz.Doların hegamonyası biter molarınki başlar,bir bakarız ki onu da FED basıyor )))))))))

4.  Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Aleykümselam sana da iyi geceler venusunde Apple a selamı var bir gün o elmayı öteki tarafından disleyeceklermis [emoji23][emoji23]

yarın daha iyi bir performans bekliyorum senden.

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Merak etmeyin ikisini de yapan aynı adamlar.O yüzden aynı olay.Avrupa birliğini kuranlar da doların sahipleri de aynı adamlar,onlar bu işte çok ustadırlar bir şey olmaz.Doların hegamonyası biter molarınki başlar,bir bakarız ki onu da FED basıyor )))))))))
    Belki de biz gözümüzde buyutuyoruz...ve belki ışık doğudan yükselir kimbilir...Yerlilik ve millilik desem terliği kafama yerim şimdi beyazların arasına girmiş zenci gibi ben venusumle ufak ufak yol alayım [emoji51][emoji51]

Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Belki de biz gözümüzde buyutuyoruz...ve belki ışık doğudan yükselir kimbilir...Yerlilik ve millilik desem terliği kafama yerim şimdi beyazların arasına girmiş zenci gibi ben venusumle ufak ufak yol alayım [emoji51][emoji51]

Keşke dünya dediğiniz gibi bir yer olsa emin olun ben de çok mutlu olurdum.Ama maalesef düşmanı tanımazsak yanlış teşhis yanlış tedaviye gider , sonuç hasta ölür.Bu doların arkasındaki güç çok güçlü ve kesinlikle bizim düşmanımız.İktidar çareyi kanal istanbulda görmese başka şeyler söylese desteklerim de, iktidar da bambaşka bir alemde yaşıyor.Bu zamanda hala kanal istanbul falan diyen bir zihniyete bilmem ki siz nasıl bakıyorsunuz.

7.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    yarın daha iyi bir performans bekliyorum senden.
    Estağfurullah sizleri takip edip bir şeyler öğrenmeye çalışmak daha zevkli [emoji51][emoji51] Bu arada gideyim sular kireçli Fiat Linea ma atlayıp bizim köy yakın buraya üç beş damacana doldurayim.. zeka açar bizim köyün suları... Koyunlarınin bile gözleri ışık saçar...[emoji23][emoji23]

Venüste sıkıntı yok da onun parçaları çinden geliyor diyorlar doğrumu ki.Montajı yapılıyormuş burda sadece, ben pek anlamam cep telefonlarından gerçi ,belki siz biliyorsunuzdur.

Sayfa 922/1023 İlkİlk ... 4228228729129209219229239249329721022 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •