Artan

1,32 10 16:00
38,72 10 15:59
145,20 10 15:39
156,20 10 15:58
13.620,00 9.99 16:00
Artan Hisseler

Azalan

84,60 -10 16:00
30,96 -10 15:59
14,64 -9.96 16:00
28,94 -6.65 15:59
75,60 -6.2 16:00
Azalan Hisseler

İşlem

8.637.200.396,00 16:00
6.363.084.002,75 16:00
5.073.685.515,43 16:00
4.913.446.385,10 16:00
4.613.080.810,50 16:00
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by bulut1-53 Yazıyı Oku
    petkm sormuş buradan bazı arkadaşlar pozisyonum yok şuanda sadece takip ediorum, yalnız endeks teki belirsizlik kalkmadan hiçbir tahtada dip bölgesi burası diyemeyiz.Şuan yaşanan ortam örn 5 yıllık cds 305 üzerinde olması , tahvil faizlerinin %19 larda olmasını biz 2007-2008 lerde krizlerde gördük .Bu yüzden böyle dönemlerde strateji ve sabır önemlidir .
    Size dip bölgesi gelen yerden daha aşağılara gelen endeks te görebilirsiniz veya girdiğiniz tahtada bunu yaşaya bilirsiniz.
    Petkm de 3.75 altı kapanışlar olursa oda krizi fiyatlamaya başlamıştır benim seneryomda.
     Alıntı Originally Posted by bulut1-53 Yazıyı Oku
    Geçen yunsa dan örnek vermiştik dün halay çekenler forumlarda bugun küfür kıyamet .
    Dün bu tahta neden %20 yapıp bugun % -10 aşağı geldi.
    Bu yüzden geçen bu tahtayı örnek verdim böyle tahtalarda rezil ve vezir kardeştir sadece buna siz karar verirsiniz.
     Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Baskan son sozumu soyliyim.

Bu yunsa varya manyak gidecek.

Oyle bir kagidi cirpiyorlarki.

Malda kimse kalmayana kadar bu surecek.

Orta uzunda tahminim cok yuksek hedeflerr gidebilir bu kagit.

Ve şunuda iddia ediyorum kimse malda kalmayana kadar bu çırpmaları yapacaklar.

Beni simdiye kadar rezil etmedi bu tahta bundan sonrada edersede cani sag olsun.

Ama inancim tam.

Sadece maldakileri ne kadar hizli dokup dokmeyecegine gore formasyon degisecek ama hedef degismicek.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Telebe

petkm için bunu yazmışım yorumlarımın için de yunsa için birgün önce %+20 yapıp 1 gün sonra - % 10 düşünce
    Topik takip edildiği için tahta sığ olduğundan herkez sacro gibi manevra yapamayacağı için kara ve zarar kardeştir diyip uyarıda bulunmuşuk .
    Sacro ne cvp vermiş inandığı söylemiş Bak Telebe bazı oyuncu yapılarını teknik analistler hamlelerini anlar yüzdesi daha kuvvetlidir.
    yunsa ve karel macd kesişmeleri iyi işliyor sacro nun sevdiği indikatör.
    Yani sacro sıvamaya çalışırken aklınca beni sıvanın içine karıştırmaya çalışman yanlış olmuş topiği okuduğunu söylemişin ama ders anlatılırken arka bahçede top oynayan TELEBE lerdenmişin demekki.Bittimi hayır graf sız bitmez

2.  Alıntı Originally Posted by bulut1-53 Yazıyı Oku
    Telebe

petkm için bunu yazmışım yorumlarımın için de yunsa için birgün önce %+20 yapıp 1 gün sonra - % 10 düşünce
    Topik takip edildiği için tahta sığ olduğundan herkez sacro gibi manevra yapamayacağı için kara ve zarar kardeştir diyip uyarıda bulunmuşuk .
    Sacro ne cvp vermiş inandığı söylemiş Bak Telebe bazı oyuncu yapılarını teknik analistler hamlelerini anlar yüzdesi daha kuvvetlidir.
    yunsa ve karel macd kesişmeleri iyi işliyor sacro nun sevdiği indikatör.
    Yani sacro sıvamaya çalışırken aklınca beni sıvanın içine karıştırmaya çalışman yanlış olmuş topiği okuduğunu söylemişin ama ders anlatılırken arka bahçede top oynayan TELEBE lerdenmişin demekki.Bittimi hayır graf sız bitmez
    12 temmuz da 6795 ve 6797 numaralı yazılarında burdan alan zarar etmez diyen human1 nick li kişiye bir sürü eski yazı yapıştırmışsınız.

4.11 den geri aldım demiş milleti gazlama demişsiniz. Adam haklı cıkmış sonra özür dilediniz mi yada takdir ettiniz mi yok?

Bakın yine diyorum ben yine sadece konu olarak eleştirdim sizi. Siz talebe yi telebe yapmışsın daha yaşımı tecrübemi bilmeden çoluk çocuk demişsin.

Karşısındakinin seviyesini bilmeden aşağılayan biri ne kadar bilgili olsa da benim için çok bilge sayılmaz.
    Ben yine de size bulutcuk gibi şeyler de yazmayacağım. Senli benli de konuşmayacağım.
    Çünkü siz eleştiriye hiç gelemiyorsunuz bir eleştiri gelse seviyeyi hızla aşağı çekip hakarete geçiyorsunuz. Gerçekten çok biligi iseniz takılmazsınız bunlara

Beğenmediniz Sacro hoca (benim için iyi öngörü yeteneği olan bir hocadır size göre analist olabilir) burdaki tonlarca hakaretin yüzde 90 ına cevap bile vermiyor. Adam kendini biliyor. Boşuna elini de zihnini de yormuyor

Çok istediniz diye linkleri de yapıştırdım. Pazar pazar uzatmayın konuyu.
    Sizin gibi üstadlar bizim gibi talebeleri muhattap almasınlar.
    Siz zirvedesiniz bizim sesimiz gelmez oralara)

http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=2399319

http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=2399376

3.  Alıntı Originally Posted by talebe37 Yazıyı Oku
    12 temmuz da 6795 ve 6797 numaralı yazılarında burdan alan zarar etmez diyen human1 nick li kişiye bir sürü eski yazı yapıştırmışsınız.

4.11 den geri aldım demiş milleti gazlama demişsiniz. Adam haklı cıkmış sonra özür dilediniz mi yada takdir ettiniz mi yok?

Bakın yine diyorum ben yine sadece konu olarak eleştirdim sizi. Siz talebe yi telebe yapmışsın daha yaşımı tecrübemi bilmeden çoluk çocuk demişsin.

Karşısındakinin seviyesini bilmeden aşağılayan biri ne kadar bilgili olsa da benim için çok bilge sayılmaz.
    Ben yine de size bulutcuk gibi şeyler de yazmayacağım. Senli benli de konuşmayacağım.
    Çünkü siz eleştiriye hiç gelemiyorsunuz bir eleştiri gelse seviyeyi hızla aşağı çekip hakarete geçiyorsunuz. Gerçekten çok biligi iseniz takılmazsınız bunlara

Beğenmediniz Sacro hoca (benim için iyi öngörü yeteneği olan bir hocadır size göre analist olabilir) burdaki tonlarca hakaretin yüzde 90 ına cevap bile vermiyor. Adam kendini biliyor. Boşuna elini de zihnini de yormuyor

Çok istediniz diye linkleri de yapıştırdım. Pazar pazar uzatmayın konuyu.
    Sizin gibi üstadlar bizim gibi talebeleri muhattap almasınlar.
    Siz zirvedesiniz bizim sesimiz gelmez oralara)

http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=2399319

http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=2399376
    O yazanlar niçin yazdığını sizin gibiler bilemez bu topikte çok paylaşımım oldu çok özl den sorular soruldu o yazan şahıs gibi bugun mal aldım diyor tutucam yok star rafineis diyip 3 gün sonra 3,5 milyar karla sattım diyip dön dolaş peşinde algı yarattığı için uyardım tartıştık olay bu.
    Koyduğun yazıları cımbızlama benim gibi arka arkaya sıralaki inasanlar iyi anlasın bak graf koydum tahtanın kalktığı gün 4.30 ken devamının ne olmuş onada bak bana 50 yorumdan 1 taneyi koyma

4.  Alıntı Originally Posted by bulut1-53 Yazıyı Oku
    O yazanlar niçin yazdığını sizin gibiler bilemez bu topikte çok paylaşımım oldu çok özl den sorular soruldu o yazan şahıs gibi bugun mal aldım diyor tutucam yok star rafineis diyip 3 gün sonra 3,5 milyar karla sattım diyip dön dolaş peşinde algı yarattığı için uyardım tartıştık olay bu.
    Koyduğun yazıları cımbızlama benim gibi arka arkaya sıralaki inasanlar iyi anlasın bak graf koydum tahtanın kalktığı gün 4.30 ken devamının ne olmuş onada bak bana 50 yorumdan 1 taneyi koyma
    üstad paylaşımlar güzel de klavyenizde hiç nokta virgül yok mu

5.  Alıntı Originally Posted by klasse Yazıyı Oku
    üstad paylaşımlar güzel de klavyenizde hiç nokta virgül yok mu
    yaş limiti geçtimmi yazmak bana yetiyor sn klasse
    üstad dadeğilim basit bir teknik analistim .saygılar

6. Harbiden dediğin gibi süpriz yumurtadan senin çıkman normalmiş.
    Koyduğun linlk te benim yazdığın 4.11 benden çıkandeğil Senin bir yerinden çıkarmaya çalıştığın ıkındıkçada boka gmüldüğün bir yazı olmuş.Şimdi geç arkada grafları ve tarihlerini incele tecrübeli TELEBE

7. Telebe bu topik ve forum kimin ne olduğunu iyi bilir .
    Senin gibilerin önüne o petkm kalkışını koyuyorum ama hala gidip kendini başka işler edinmeye çalışıyorsun.
    yunsa soruna cavp verdim , sacro soruna cvp verdim ,petkm soruna grafla cvp verdim insanlar okur karar verir .
    Bu yüzden okumak isteyen varsa bu sıvacının yapıştırdıklarını 2-3 sayfa geriden okursa olayları daha iyi anlar.
    Bulut1-53 nettir , kalemi biraz sert neden yalakaları , hisse pazarlayanı , oyuna oyuncu çekmek isteyeni, gurupları, en önemlisi üzerine vazife çıkaran tiplere yazarım.NOKTA.

8. Ha TELEBE hocan da beni takdir eder
    Sen ders te olmadığın zamanlar çok yazışıp teknik bilgi paylaşımı yapmışıktır.
    Kendini dersine ver tecübeli TELEBE .
    Arkadaşlar kusura bakmayın kolay gelsin.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •