Sayfa 969/1023 İlkİlk ... 4698699199599679689699709719791019 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,745 - 7,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Her gün aynı şeyleri veya boş muhabbeti bıraksak da faydalı paylaşımlarda bulunsak nasıl olur ?? Takip zorlaşıyor . Bu tip kişilerin attıklarını görmemek içim blokladım da ne gerek var böyle birşeye

2.  Alıntı Originally Posted by NYIT Yazıyı Oku
    Sayın Medwig konunun bütününü bilmiyorum,b ve c planları nedir?
    Bu konuda bir şey söyledi mi beyefendi ?
    Rica etsem detay verebilirmisiniz?
    Selamlar..
    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...yardi-2570923/

Ya 1994 de de devaülasyon oldu,2001 de de oldu.Hatta 2001 krizinde ecevit ,koalisyon gitti,akp öyle geldi.Bunlar demokrasilerde olan işler.O zaman da gavurlar ecevit gitsin diye bir gecede bir kaç milyar doları çekip ülkeyi krize sokmuştu.Zaten akp de bu sayede kuruldu.Gavurlar bunu hep yapıyor sen ekonomini ayarlayacaksın adam yapamayacak,bu kadar dış borçla yakalanmayacaksın.Kanal istanbul falan yapacağım demeyeceksin.Yarın ortalık yatışsın dolar 4 e düşsün gene kanal istanbul yapacağız denmeye başlar valla.

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    1994 ü yaşayanlar bilir.2001 bir iki günde oldu bitti.1994 de bir kaç hafta her gün dolar vura vura yukarı gitmişti.Umarım bugünler 1994 e benzemez.Tansu çiller gecelik ne faiz vermişti di mi )))Neyse nostalji oldu.
    3 ay vadeli %400 faizli çiller bonolarını çıkarmıştı. sırf 85 lerde olan faizi inatla ,zorla, kavgayla 70-75 lere düşürebilmek için.. daha sonra faizler 2000 li yıllara kadar hep 100 ün üstünde kaldı

5.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    Taksimde döviz bürosu doları 6,15 ten satıyor, Garanti bankası 6,30 dan alıyor ben bu işi çözemedim!!!!
    kaçtan aldığı değil kaçtan sattığı önemli.. ama döviz bürolarını anlamak mümkün değil hakikaten

6. Trabzon Valiliği tarafından organize edilen akşam yemeğine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu milleti ayakta tutmak sadece bizim görevimiz değil, sanayicinin tüccarın da görevidir. B planını C planını uygulamak zorunda kalırım bunu böyle bilesiniz dedi.

B planı ne?
    C planı ne?

Sermaye kontrolümü?

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Bu dolar kuruylan G20 de kalirmiyiz, merak ettim dogrusu?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Devletin de bir planı olabileceğini görmüyorsunuz buranın 100 90 ı küçümsüyor çok ilginç ...Evet işler kötü... işler kötü olunca sizin istediğiniz gibi olur ...Ama bakarsiniz birden değişivermis hava... Kapı önünde fısıltıları dinleyip dedikoduları kendinden de katanlara itibar etmeyin devlet güçlüdür... Dolar 5 lira olana kadar kurtuluyorsunuz benden hadi iyisiniz orta vadede 5 lira oldugun da gelip buraya tencere kapağınin resmini atacağım sadece net.... Hoşçakalın

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ya iyi de on gündür doların (4.5 dan beri çıkışından beri)herkes devlet bir şey yapsın diye bekliyor.Hatta berat konuşacak diye bir gün duruldu e berat çıkıp biz doları düşürmek için şunu şunu yaparız demedi ki.Valla kendi adıma ben dolar artışından hiç memnun değilim,emekli adamız maaş kuşa döndü valla,hazırdan ye ye nereye kadar.

Sayfa 969/1023 İlkİlk ... 4698699199599679689699709719791019 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •