Sayfa 781/964 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 6,241 - 6,248 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by cebeci Yazıyı Oku
    Kervanzede beni lafa tuttun yazacağım asıl önemli şeyi unutuyordum neredeyse bak.
    Gobel diye biri yöneticilerin birbirlerine çektiği ihtarnameyi ifşa etmiş.
    Bunlar eskiden sadece bizden para kaçırırdı.
    Şimdi de birbirlerinden kaçırmaya başlamış anlaşılan.
    Sn.Gobel madem ifşaya başladın,
    SS. nin şirketten çaldığı paralarla aldığı,
    Pardon parasını ödediği ama tapusunu alamadığı ada dan bahsetsen biraz nasıl olur.
     Alıntı Originally Posted by YANILGI Yazıyı Oku
    Nihayet ya. Bunu söylüyorum kaç gündür. Eveleyip geveleyeceğinize paylaşın işte şöyle belgeleri. SPK ya cimer e her yere gönderelim arkadaşlar. Yıllardır bizi kandırdılar. Yok 25 milyon tahtacıya gitmişte. Tahtacı 1 in üstüne atacakmışta. Hepsi palavra. Birde 62 den dönüşü blokeye bağlayanlar var. Çocukmu kandırıyorsunuz. Aldığı hisselerin en başta blokeli olup olmadığını bilmiyorsa ya da ona lotları getiren yardımcı bunu söylemiyorsa bunlar tahtacı mahtacı olamaz. Ancak kalasçı olur. Hepsi oyun hepsi hikaye. Ne varsa Fesih davasında şikayetlerde dilekçelerde var. Allah avukat Bey i başımızdan eksik etmesin.
    Sn Cebeci bakın burada yazdım kimse ilgilenmedi. Bu ailenin bize çektirdikleridoğru. Ömrümüzü yediler. Ama sadece bunlar değilki. Birde bunlara yamanan asalaklar var. Daha önce Mübarek kardeşler, ayhan Ö., Metin Y. hep bunların yanında KY nın kanını emdiler. Şimdide 25 + 5 milyon hissenin aktarıldığı simsarlar çıktı. KY nin kanını emmek için binbir takla atıyorlar. Hisseyi önce 62 ye kadar çıkardıları. Sonra aaa bu hisseler blokeliymiş. Oldu yersen. Sen aldığın hisselerin blokeli olduğunu nasıl bilmezsin. Kimi kandırıyorsun. Tamamen planlı. 62 den 31 e indirene kadar bu bahaneyi kullandıar. Yetmezmiş gibi KY ile dalga geçmek için bloke kaksın diye dilekçeler yazdırdılar. Bloke kalkmadan buradan hisse tekrar hareketlenirse sakın şaşırmayın. Döktükleri KY nin malını yeterince aldıklarını düşündükleri anda çıkış başlar. Sonrada blokeyi kaldırırlar. Hisse uçar gider. Zavallı KY arkasından bakar kalır.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Bu anlamda değil ama bu kan emicilerin mutlaka bir planı var. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Kimbilir hisse ye daha ne taklalar attıracaklar. Allah biz KY ya yardımcı olsun.

2.  Alıntı Originally Posted by Haşim Yazıyı Oku
    Vay amk battık resmen
    Beyinsiz tahtalatör hisseyi bir-iki gün tavan kapattırsa millet çıkar diğer hisselere girer. Tahtalatörde hesapta 1 den tahta dışından aldıklarına operasyon öncesi hissesine hisse ekler. Ama gel görki burdan sana kimse lot mot vermez.

3.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    Beyinsiz tahtalatör hisseyi bir-iki gün tavan kapattırsa millet çıkar diğer hisselere girer. Tahtalatörde hesapta 1 den tahta dışından aldıklarına operasyon öncesi hissesine hisse ekler. Ama gel görki burdan sana kimse lot mot vermez.
    Bunların tahtacısı da kendileri gibi kan emici. İstiyorlar ki kendilerinden başka kimse 1 kuruş kazanmasın.

4. Bence SS günahını alıyorsunuz selim şirketten kaçırdığı parayla kendisine ada aldı algisina katılmıyorum bence selim o adayı kervan hissesin den çok çeken yatırımcılarına ilerde sürpriz yapmak için aldi bakin yatırımcılar sbir ada aldım artık burda eşinizle dostunuzla gelip gozlerden sehir hayatından uzak piknik tatil yapabilirsiniz diyecekti tapusunu almadığı için açıklamadı emin olmadan günahını almayın derim sayilganin

5. 0.28’e 200 bin alış yazan arkadaş tavana yazsa da oradan alsa olmuyo mu?????

6. 209 bin lot civarı işlem hacmi
    tamamı 61000 tl yapmıyor
    en çok alan net alıcı 9000 tl
    en çok satan net satıcı 11500 tl

ve bu hisse de TAHTACI var ha

Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

7.  Alıntı Originally Posted by Haşim Yazıyı Oku
    0.28’e 200 bin alış yazan arkadaş tavana yazsa da oradan alsa olmuyo mu?????
    Haşim bey 0.28de 400 bin lotdan fazla vardı.Seans kapandığında. Kervn gibi bir hisseye vatandaşın biri geliyor. Niye hisse cazip geldi diye olsun. Ama nedense 28 de bekliyor inatla ve 29-30-31 dekileri almıyor. Niye çünkü tahtacı değilde ondan. Tahtacı olsa bu hissede 0.28 e 400 binden fazla lot koyarmı alışa. Tahtacı yokkiii normal yatırımcı o kadar hisse varken geldi 0.28 e Alış koydu. Sakın tahtacı sanma o kişiyi çünkü tahtacı yokmuş. Bencede BAL gibide tahtayı kontrol eden var. Ama yok diyende var. Onlara görede yoktur. Ama yine diyorum. Bal gibide var.

8. Normal şartlarda şu fiyattan çöp fiyatında kimse satmaz.Bildiği başka bi şey yoksa.

Sayfa 781/964 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •