Sayfa 40/1024 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Sosyal medya ile dolarin, ne alakasi var?

Toplanip piyasadan, 10 milyar dolarmi almislar?

Cekelim internetin fisini, dolar 3 gaymeye insin!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Yazık bizim ekonomist yetiştiren ünüversitelerimiz bu kadarmı kalitesiz yoksa Bloomberg e çıkanlar mı hep kalitesiz?

Hep aynı terane
    Ülke elden gidiyor ,onlar makro nedenlerle açıklayamıyorlarmış...

saygılar/başarılar
    kalitesiz ama bilgi, zeka, akıl anlamında değil, herşeyi biliyorlar, ben onlar gibi düşünemem ama tahmin etmeye çalışıyorum

şöyle diyor olabilirler; ben 40 yaşındayım , doğruları söylesem ya işten atacaklar yada soruşturmaya vs maruz kalacağım.. peki elime ne gececek? doğruları söyleyince iktidar beni dikkate alacak mı .. bunun cevabı ; tabiki hayır oluyordur.

yani bloomberght dekiler biraz gerçeklerden bahsetseler veya eleştirel tavır takınsalar türkiye için faydalı hiç birşey olmayacağı gibi kendileri için çok kötü sonuçları olabilir..

asıl önemli olan teknokrat , bürokrat vs.. bunlarda böyle düşünüyor, bilinmeyen birşey yoktu ve hala yok.. ama korku var, ve çıkış yapmanın hiç bir getirisi yok (akıllı adamlar)

muhtemelen dünya kadar maaş alıyorlar. benim asıl t akıldığım konu bence özellikle cumhurbaşkanı ve akp de ülkenin tamamen kötülüğünü istemiyordur.

bence ülkeye yön veren bozuk bir zihniyet , üst akıl var, yada akp nin beynini yıkayan , en azından cumhurbaşkanın süreklibeynini yıkayan ülkenin kötülüğünü isteyen (insanların) birileri var.

başka açıklaması yok bu işlerin.

3. Çarşı 6.60

Bankalararası 7.02

Acaba neden ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. TÜRKİYE CDS 560,48 % 28,19
    yazıktır ya gerçekten ciddi sıkıntılara neden olunuyor

5. investing 7.03 gösteriyor burası hızlı geçilirse 7tl taban olur bence

bist te bankalar fena düştü %13.5 ortalama

Dolar 7 euro 8 sterlin 9 gayme, siir gibi oldu valla, 10 gaymelik kur bilen varmi?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tamam efendim, zaten size trol mirol hic demedim, oyle de dusunmedim, simdi baris cubugu tutturelim.
    Olur efendim[emoji4] Tüttürdük bile

Sayfa 40/1024 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •