Sayfa 532/774 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 4,249 - 4,256 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Zevzek.. Hadi ben yanlış gördüm diyelim.. Burayı okuyan bunca kişi de mi yanlış gördü 26 yaşındayım, turist rehberiyim dediğini..
    anladım eğleniyosun, turist rehberimi ? yok değildi yav, kasaplık yapıyorum demiştim yine yanlış anlamışsın, yaşımda 13 demiştim onuda düzeltiyim

allahtan paylaşımları yüzlerce kişi okuyor yoksa allah korusun sizin yağlı karanız yapışır çıkmaz

ben anladım ama, deniz bitti galiba , british bey de bugün pek mühimmat bulamamış siz bana sardınız eğleniyosunuz

bende pazar günü eğlenicem inşallah , o portakal ile ismailin suratlarını görmek istiyorum ilk sonuçlar gelmeye başladığında
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by 252325 Yazıyı Oku
    2000 öncesini ya yaşamamışlar ya da kasıtlı maksatlı sözcü ağzıyla konuşuyorlar maalesef usta
    yok ben tahmin ediyorum durumu, hafiften çakırkeyiflik var galiba
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

3.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    ben mutaasıp görüşlü bir aileden geliyorum evet, ve bu çok rastladığım bir durum chp tarafında, bir kibir var sanki karşı tarafı başı kapalı olanı muhafazakar olanı küçümseme cahil görme çağın gerisinde görmek gibi bir yaklaşım var, yani bunu yaşıyoruz sürekli, bir önyargı var ? bunu bize hissettiren parti maalesef chp

ben üniversite mezunuyum eşim yüksekokul mezunu, kardeşlerimden biri bilkent mezunu diğeri siyasal mezunu, en küçüğü güzel sanatlar mezunu, hepimiz okuduk , çağın farkına varabildiğimizi düşünüyorum, yabancı dil bilen genel kültürümüzü pekiştirebilmek adına kitap okuyan insanlarız hepimiz, çocuklarımızı bizde titizlikle yetiştiriyoruz,

ama sırf muhafazakar olduğumuz için benden daha cahil birinden gerici yaftası yemek hiç hoş değil

kılık kıyafete göre olmaz gericilik yada aydın olmak, senin ufkun nedir ? yaşama amacın nedir ? topluma faydan nedir ? milli ve manevi değerlere yaklaşımın nedir ? bitki ağaç hayvan ,yani allahın tüm yarattıklarına saygın ve hürmetin nedir ?

bizimde evimizde kedimiz var mesela, yani nedir bu ayrımcılık nedir bu gerici yaftalamalar bi haller çok komik oluyor

bu ayrımclığı biz yapmıyoruz, laikliği sahiplenen halbuki benim laiklikle alakalı görüşümü sormadan ahkam kesen ,yine ulusalcıyım diyen benim ulusuma bayrağıma vatanıma olan sevgimi görmezden gelen ve yine atatürkçüyüm diyen benim atatürke olan sevgimi saygımı yok sayan tekelci bir zihniyet ?

bu önyargıyı kırmazsanız başarılı olmazsınız sn.ikare, siz benim ne demek istediğimi çok iyi anladınız

ne zaman samimi olarak davranışlarınızla ve bakışlarınızla muhafazakar kesimi kucaklarsınız işte o zaman türkiyede sizinde iktidar olduğunuz günleri hep birlikte kutlarız

ama izmirden denize dökeriz sonrada yanlış anlaşıldık dediğiniz sürece olmaz bu iş, milliyetçilik vatan bayrak millet sevgisi atatürk saygısı hiç bir partinin kesimin tekelinde değil bunu anlamanız gerekiyor.

medeni olmak kıyafetle olmuyor, ayran içenede rakı içenede başı açığada kapalıyada eşit mesafedeyim, adam olup olmamasına bakarım, ama benim eşim başı kapalı olduğu için gerici görüldüğü anda tepkimi koyarım

şimdi şu yazdıklarımda yanlış birşey varmı ?
    Öncelikle bu anlattıklarınız benim sorum ile ilgili değil.
    Ha haklı mısınız noktasına çoğu anlattığınız şey doğru.
    Haksız olduğunuz nokta şu Ben chp'li değilim. Şimdiye kadar 3 partiye de oy verdim. Ama gönlümde yatan aslan LDP orası ayrı.

Sizin anlattığınıza benzer önyargı bence AKP'de de var. Onlara göre de CHP'li biri namaz kılmaz oruç tutmaz vs.
    Bunlar partilerin tabanı konsolide etmek için yaptıkları söylemler bence. Bunun sonucu ortaya çıkan şeyler.
    Sadece buna bakarak oy kullanan ciddi bir kesim var.
    Eski çalıştığım kurumda bir arkadaş vardı. Başbaşa konuşurken AKP'yi en çok o eleştirirdi. Ama kurumda CHP'li bildiğimiz arkadaşların sizin dediğiniz gibi kendisine gerici gözüyle baktıklarını düşündüğü için AKP'ye oy verirdi.
    Sizin durum da buna benziyor.
    Bence biz millet olarak yanlışımız önce tarafımızı seçip sonra onun doğrularını bulup onu savunmaya çalışıyoruz.

Halbuki kim olduğuna hangi taraf olduğuna bakmadan sadece doğruyu savunmak çok zor değil.

Bakın en basitinden CHP artık başörtüsü konulu tek laf edebiliyor mu? Seçmenin bunu istemediğini gördü.
    Mesela yolsuzluk olayları patladığı zamanki seçimlerde AKP'nin oylarında ciddi bir düşüş olsa bi daha bu ülkede kimse kolay kolay yolsuzluk yapamazdı.
    Ama düşmeyince aldı başını gitti...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku

bende pazar günü eğlenicem inşallah , o portakal ile ismailin suratlarını görmek istiyorum ilk sonuçlar gelmeye başladığında
    Pazar günü çıkacak sonuç Türk Milletinin takdiri olacaktır ve başımızın üstünde yeri olacaktır..

Kendinle karıştırma kimseyi..

Biz Milletin takdiri üzerinden eğlence çıkartmayız kendimize.. Olsa olsa analiz eder, neden-sonuç ilişkisi kurmaya çalışırız...

5. Kusura bakmayın ama ımf kapısına tekrar dilenmeye hayır, avrupayla yarışmaya evet diyeceğim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    şimdi geçen seçim fox tv yi açtım, hani bazılarının soğuk su içtiği beklenin ötesinde rekor oy alan iktidarın da olduğu son seçim, bi gelmeye başladı sonuçlar amanin o sanki 1 yıl boyunca iktidara verip veriştiren ismail ile portakal gitmiş bambaşka erdoğana yakın iki gazeteci gelmiş, ama nın bi şirinlik bi şirinlik bi şok bi şok ! ama belli etmiyolar tabii

ben o zaman dedim , bu medya varya, bunlar korkunç , manevralar korkunç

sonra seçim bitti gene başladı aynı terane

bakalım pazar akşamı ne yapacak fox kardeşler

7.  Alıntı Originally Posted by 252325 Yazıyı Oku
    gezici anketi bile milletimizin evet diyeceğini kabul ediyor ama siz gençler desteklemiyor diyorsunuz, nasıl böyle bir sonuca ulaştınız?
    Zorla mitingd götürülen Adanadaki gençlere soracaksınız bana değil!!!!

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    yok ben tahmin ediyorum durumu, hafiften çakırkeyiflik var galiba
    Ben heavy metalci miyim ki kafam çakırkeyf olsun.. "Seans dinç dimağ ister. E. Güneş 2003"

Zevzeklik ettikçe batıyorsun..

Sayfa 532/774 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •