Sayfa 160/1024 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    keriz silkelemek için...
    Teknikte 7 görenler oldu. Teknik işler haberler bahane derler.
    Boğsunlar piyasayı dolara ne yapalım. Tepedekiler dertlensin. Onlardaki dolar ABD de yok belki.
    Teknikte 10.5 - 11 olduğunu söyleyenler duydum ama teknikte 5 altı söyleyeni duymadım açıkçası. 5 altı teknik mi yoksa dilek mi ?
    Aman dolar bu iner de çıkar da. Uzun vade kaybettirdiğini daha görmedim. Kaybettirirse de canımız sağ olsun. Bize alın terimizin değerini korumak için kırk takla attıranlar utansın.

2.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    5.50 den aliciyim yarin gelirse

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yarın az miktar tl dönüş var.. 5,50 lere gelirse ben de affetmem ama sanmıyorum.. ytd!

3.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Teknikte 7 görenler oldu. Teknik işler haberler bahane derler.
    Boğsunlar piyasayı dolara ne yapalım. Tepedekiler dertlensin. Onlardaki dolar ABD de yok belki.
    Teknikte 10.5 - 11 olduğunu söyleyenler duydum ama teknikte 5 altı söyleyeni duymadım açıkçası. 5 altı teknik mi yoksa dilek mi ?
    Aman dolar bu iner de çıkar da. Uzun vade kaybettirdiğini daha görmedim. Kaybettirirse de canımız sağ olsun. Bize alın terimizin değerini korumak için kırk takla attıranlar utansın.
    ben size bir teknik göstereyim: budur

kısacası tekniğin işlemediği bir döneme girdik. 5 yıllık trend tamamen yerle bir oldu...

bu arada biz katarın bize kıyak yaptığını sanıyoruz ama belki de biz dolar tepedeyken parayı ülkeye sokmasını sağlayarak katara daha büyük bir kıyak yaptık...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Şimdi sosyal medyada Cumhurbaşkanlığı araç filosuna 750 bin dolar değerinde Cadillac cenaze arabası katıldığı yazılıyor. Kaynak: belirsiz sadece sosyal medya.
    Okuyunca hiç garip gelmedi bana. İsraf lüks en sevdikleri. Doğruysa eğer Allah tez zamanda birer birer aracın kullanılmasını nasip etsin. Ne diyelim değil mi ?
    Katar parasının garantisini alınca acaba ilk icraatları olmasın bu sakın.
    Bana bunları düşündürtenler utansın.

5.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    insan çölün ortasında bir bidon su bulunca o suyla duş almaz. paranın doğru kullanılması lazım...
    daha para gelmeden $ düştü.

gelirse faizler yüksek.mesela 2 yıllık olabilir

bist te uygun görünüyor.

buralara gırdiğinde $ dahada düşer tabi..

başka nereye gelecek

6.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    yarın az miktar tl dönüş var.. 5,50 lere gelirse ben de affetmem ama sanmıyorum.. ytd!
    Aynen 5.50 bende düşünmüyorum.
    Bakalım göreceğiz.
    5.80'den itibaren kademeli aşağı doğru her 10 kuruş'da alıcıyım bende.

7. fed/bullard, "türkiye'de bu ülkeye özel durumlar söz konusu, gelişmelerin genel bir bulaşıcılığa yol açacağını düşünmüyorum"
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    daha para gelmeden $ düştü.

gelirse faizler yüksek.mesela 2 yıllık olabilir

bist te uygun görünüyor.

buralara gırdiğinde $ dahada düşer tabi..

başka nereye gelecek
    Vay be. Bizim koca krizin çözümü sadece 15 milyar dolarmış. A B C planı bulmaya çalışacaklarına hemen görüşselerdi ya Katar Emiriyle. Üstelik para daha gelmeden sadece lafıyla yıkıldı dolar. Bir de geldiği günü düşünürsek buyurun doların namazına. Ne yapalım herşey nasip kısmet.
    Yalancı baharlara sadece ağaçlar aldanıyor.
    Kalıcı çözümler olmazsa neye yarar. Süreç uzar. Kaçınılmaz son gelir. Taşıma suyla nereye kadar.

Sayfa 160/1024 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •