Sayfa 164/1024 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ha o zaman 460 milyar dolar borç yoktu,bu kadar dolar garantili geri ödemeli proje yoktu,o zaman aslında durum şimdiye göre çok da kötü değildi.Şimdi bizim borcun ödenme olayı yok ki biz bu borcu ödiyemeyiz ve ödemeyeceğiz.Başka işler olacak gibi.

Alıntı Originally Posted by TRON Yazıyı Oku
    Yüksek miktarda kim mal çıkıyorsa anlaşılır. Büyük bankaları ve fonlar 2-3 hissede gün Sonu takip etmek yeter sanırım.
    Ekleyeceğiniz bir şey varsa yada ekleyecek olan.....
    YTD
    Ben pek mal toplanıyor para giriyor gibi bir şey hissedemiyorum bizim borsada.Gariptir dolar bazında o kadar çakılmışız hala sanki 2007 gibi çıkış derdinde herkes gibime geliyor.Bizim bilmediğimiz bilinen bir şeyler var ama tabi en son babalar duyar ))))))Halka özenle hala pazarlanıyor hisseler,hissiyatım öyle.

3.  Alıntı Originally Posted by TRON Yazıyı Oku
    O faiz geçici 1 aylık bilemedin 3 aylık. Doların ateşi düşünce ilgi alaka azalınca.
    Faiz yine % 12-15 olur.
    Çünkü bankalar fonlandı. Bankalarda sıkıntı zaten yoktu ve ekonomi yönetimi işi daha da sağlama aldı.

Siz bunları ciddi mi yazdınız ?

4.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Siz bunları ciddi mi yazdınız ?
    Sonsuz sürelimi sizce?
    YAZDIĞIM YORUMLAR KİŞİSEL DÜŞÜNCE VE FİKİRLERİMİ İFADE EDER.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    E londradan dolar alıyor bankalar.Yarın bankalar ver bakalım bana 10 milyar dolar dese misal nerden verecek hükümet.
    Bu swap denen mekanizma benim anladığım Bankaların döviz yükümlülüklerini ve risklerini kontrol etmeye yarıyormuş gibi düşünüyorum..Adama bu kapı kapanırsa adam MB dan bunu talep edecek veya piyasadan....İşin teknikdetayını bilen bankacı vb meslek sahibi varsa bizi bir aydınlatsın derim....Eğer benim düşündüğüm gibiyse Bankalar piyasada ciddidöviz alıcısı olurlar !!!

6.  Alıntı Originally Posted by TRON Yazıyı Oku
    Sonsuz sürelimi sizce?
    yani max 3 aya 12-15 faiz mi bekliyorsun?

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu swap denen mekanizma benim anladığım Bankaların döviz yükümlülüklerini ve risklerini kontrol etmeye yarıyormuş gibi düşünüyorum..Adama bu kapı kapanırsa adam MB dan bunu talep edecek veya piyasadan....İşin teknikdetayını bilen bankacı vb meslek sahibi varsa bizi bir aydınlatsın derim....Eğer benim düşündüğüm gibiyse Bankalar piyasada ciddidöviz alıcısı olurlar !!!
    Aynen hocam ben de onu düşündüm,e merkez bunu kaç gün karşılayabilir.Net rezervi ne kadar ki.Adam akşam konuyu her anlatmaya çalıştığında lafı ağzına tıkadı hem barış hem ışık ökte,çok lazımmış gibi uyduruk katar işini soktu araya barış,adam anlatıyordu halbuki.Bloombergin yatacak yeri yok,hep katakulli işi

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    bir altta menüde
    makro ekonomi başlığı altında 'dowes' topiği
    orda önemle 'inti' Bey'in yazılarını okumanızı tavsiye ederim
    tarafsız yorumsuz

Sayfa 164/1024 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz