Sayfa 71/166 İlkİlk ... 2161697071727381121 ... SonSon
Arama sonucu : 1328 madde; 561 - 568 arası.

Konu: MAVI - Mavi Giyim San. ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Bugün de Tera çıktı piyasaya açığa satıyor. Muhtemelen aynı kurum-fon un malını satıyor.

http://
    Ak yatırım ne yapacak bakalım gün sonunda.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2.  Alıntı Originally Posted by Fuat Demir Yazıyı Oku
    Satılacak lot ne kadar hocam

Hep zararına satış yapılıyor şu an bence.
    Onu bilemiyorum maalesef. kimsenin de bildiğini zannetmiyorum. Mal kiminse o bilir ancak.

3.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Onu bilemiyorum maalesef. kimsenin de bildiğini zannetmiyorum. Mal kiminse o bilir ancak.
    Zararına çıkmayı göze koymuş demek ki.

Yapacak birşey yok.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4.  Alıntı Originally Posted by Fuat Demir Yazıyı Oku
    Zararına çıkmayı göze koymuş demek ki.

Yapacak birşey yok.
    Hem de ne zarar. Halka arz 12 dolar civarı şu anki fiyat 4 dolar. 3 te 1 fiyata satıyor yabancı.
    yalnız bu durum sadece mavi ye has bir durum değil. bir çok hisse de zararına satış yaptı yabancı. Özellikle son bddk kararlarından sonra döviz almak için hisse sattıkları konusunda yorumlar var tv lerde.

5. Pasta...
    dierleri en iyi satıcı 3 güne gene kimse kalmaz burada
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

6. Bugün endekse rağmen çok güzel durdu. Yabancı satisida azaldı. Endeks toparlarsa tepkisi güzel olur.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Mavi çok ola ola yok olmak üzere değil tam aksine kendine yarenlik edecek sevgi pıtırcıklarıyla yüklü yol arkadaşları topluyor yolu uzun ytd

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Pasta atacak arkadaş aranıyor

GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 71/166 İlkİlk ... 2161697071727381121 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •