Merhaba, sevgili ideal kullanıcıları.
Forumda çok eskiyim ama uzun yıllardır yazmıyordum nedenine gelince bağımlılık yapmasıGün içi trade ettiğim için çok fazla dikkatim dağılıyordu. Uzun yıllardır matriks kullanıyorum ve algoritmalar neredeyse hobim sayılır. Twitterda ideal ile ilgili yazılanları okuyunca iyiden iyiye merak uyandı ve aracı kurumdan ideal açtırdım. Sonuçta yıllarca matriks kullanan biri olarak sudan çıkmış balığa döndüm
![]()
Ufaktan sistem yazma denemelerim oluyor ama hala alışmış değilim. sizden mümkünse 2 ricam olacak sunucudan grafik verilerini indirdiğim halde veriler çok gerilere gitmiyor ( 1dk --> 2 ay). Neden böyle açıkçası bilmiyorum ama bu matriksten bile daha az. Forumda biraz geriye gidince bu verilerin paylaşılabildiğini öğrendim, mümkünse guccam@gmail.com gönderen olursa sevinirim. ikincisi ise sistem grafiği açtığımda al sat noktalarında bir uyarı vermiyor, sesli veya ekrana uyarı kutucuğu çıkmasını nasıl sağlarım?
Şimdiden çok teşekkürler herkese kolay gelsin.
Özel mesajdan soran arkadaşlar da oluyor, geçmişe yönelik verileri directfn'e mail atarak isteyebilirsiniz.
Al sat noktalarında uyarı almak istiyorsanız alım satım koşulunuz gerçekleştiğinde aşağıdaki gibi kodlar yazarak mesaj veya ses çıkarabilirsiniz.
Mesaj için:
Sistem.Mesaj("buraya istediğinizi yazabilirsiniz");
veya
Sistem.Mesaj(Sistem.GrafikVerileri[Sistem.BarSayisi - 1].Close.ToString());
Ses için:
Sistem.Ses();
veya
Sistem.Ses("bilgisayarınızdaki_bir_ses_dosyasının_ adresi");
Detaylı açıklama şurada mevcut:
http://www.directfn.com.tr/download/...stemKlavuz.pdf
Arkadaslar merhaba
idealin kendi sayfasinda bulunan asagidaki kod ornegini kendime uyarladim sistem calisti ama gmail kullandigim icin giris google tarafindan engellendi guvensiz baglanti vs diye. bunu nasil duzeltebiliriz ?
var Sembol = "IMKBH'GARAN";
var Seviye = 7.50;
var SonFiyat = Sistem.SonFiyat(Sembol);
var Mesaj = Sembol + "Son fiyatı " + SonFiyat + " değerini kırdı";
if (SonFiyat >= Seviye)
{
Sistem.GoruntuKaydet(“C:\\Ekranım.pngâ€);
var MailServer = "smtp.gmail.com";
Sistem.MailServerAdres = MailServer;
Sistem.MailServerPort = 587;
Sistem.MailKonu = "IDEAL ALARM";
Sistem.MailMetin = Mesaj ;