Sayfa 156/534 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

1. ucretsiz izine gelince suan kimse mal satmak istemiyor cunku satarsam alamam yerine koyamam diye ama yanlış yapıyorlar sakı satıgın ustunde alacak satmayarak kar edeceklerini sanıyorlar musteri kusturdunmu bidaha zor doner sana yani benim anladıgım piyasaya korku salıyorlar olduk bittik edebiyatı yarıyorlar evet daralma var ama oda dolarda uc bes kurus daha fazla kar ederim diyenler

2.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku

Viopta son beklentim böyle. Bence..

Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok. bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by kemo Yazıyı Oku
    ucretsiz izine gelince suan kimse mal satmak istemiyor cunku satarsam alamam yerine koyamam diye ama yanlış yapıyorlar sakı satıgın ustunde alacak satmayarak kar edeceklerini sanıyorlar musteri kusturdunmu bidaha zor doner sana yani benim anladıgım piyasaya korku salıyorlar olduk bittik edebiyatı yarıyorlar evet daralma var ama oda dolarda uc bes kurus daha fazla kar ederim diyenler
    İnşallah sen hakkıyla çıkarsın. Benim ya da ben gibilerin öngörüleri hiçbirimiz için iyi gelmez doğrusu. Reel sektör için kötü haberler geliyor sürekli kulağıma ama dediğim gibi inşallah sen haklisindir. Borsada destek direnç bitmez nasılsa. Algilarimiz duzelsin yeterki.

4. Yabancı bir kac buyuk fon TL nin Swap operasyonları nedeniyle milyonlarca dolar zarar yazmış. Fonlar MB nın bu hareketi nedeniyle TL ye muhtaç kalmış. Londrada TL ye % de 124 bin talep oluşmuş. Para bulamadıkları için borsada daki TL varlıklarını satmaya başlamışlar... Bu herifler TL'leri olmadığı halde sonradan swap yaparak tamamlarız diye Asya piyasalarından usd almis, açığa işlem yaptılar, bu arada USD yi uçurdular... şimdi TL açıklarını kapamak istiyorlar ama TL alamıyorlar bankalar swap yapmıyor, BIST deki kagıtlarını satıp TL alıyorlar bu nedenle borsa da düşüyor...TL arıyor adamlar!

LG-K420 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bu akşam S&P açıklaması varmış. Geceye pozisyonları ayarlayın. Pazartesi yarım seans sonrası hafta boyunca tatil var. Aman dikkat.

6. 3.60-3.58 önemli destekler krdmd de.

dolar spot için 5.96 üzerinde 6.25 gelebilir. 5.70 de önemli destektir.

7. s.a. Gününüz aydın kazancınız daim olsun. Hayırlı Cumalar.

Pivot:408
    Destekler : 381 - 366 - 339
    Dirençler : 423 - 450 - 465 Bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 156/534 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •