Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Aynen katılıyorum.
Ve borsa da en önemli şey sabretmek beklemek panik yapmamak her düşüşte mal almak.
kendimden iki örnek
-1.15 Kront almıştım 5 ay bekledim kağıt 2 kademe çıkıyor 5 kademe geri geliyor aylarca sürdü mal toplanıyor çıkacağını biliyorum dibin dibi derler ya öyle bir kağıt bekleyemedim satıp çıktım sonuç 20 tl'ye gitti..
-İcbc bank sanırım 2017 nisan mayıs ayları tüm banka hisseleri gitmiş bir tek skbnk ve icbc var..Gidecek biliyorum hemen her gün hareketlerini takip ediyorum 2-2.50 aralığında gidip geliyor kilitlenmiş gibiyim alamadım sonuç Kasım ayında 9 tl'yi vurdu..Bu yüzden biz küçük yatırımcıyız diğerleri de büyük..
5 YILLIK TAHVİL 27,06 Parası TL de olan ve miktarı yüksek olanlar için bence çok güzel oranlar...Kademeli 100K şeklinde alımlar ileride ciddi kazanç yazar diye düşünüyorum....
İnşallah bayramda bizim piyasa kapalı iken doları fezaya çıkarmazlar.. Korkuyorum....
Yatırım tavsiyesi değildir...
Evet beklenen gun geldi.
Gulpembe 6 TL
Iri Canakkale tarla domatesi 4 TL
Meyveelerin cogu 5 TL
Uzum cesitleri 5-7 TL
Sekerpare kayisi 10 TL
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
dolara fazla takilmayin dort koldan kazanc saglamak her yigidin harci degil.
su donem buyuk fonlar bile zarar yaziyor
bir ornek:
suan borsa cok ucuz hadi alalim desek kac kisi cesaret eder? ama 150 bin oldugunda ah vah ettirecek.! yanlis anlamayin alin demiyorum dolar da boyleydi o zamanlar dolar almamamizin sebebi buydu.
hadi diyelim 4 ustu dolar alsaydiniz en baba 5.20 satis gecerdiniz.
Yer İmleri