Sayfa 471/928 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571 ... SonSon
Arama sonucu : 7424 madde; 3,761 - 3,768 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    SEKTÖRDE GÜÇLÜ RAKİPLERİ VAR özellikle oyak iştiraki 1 rakibi ön plana çıkıyor dikkat edin ne iş oluyorsa onun lehine oluyor x gürbrenin büyümesi demek onun küçülmesi demek gubrf bir şansızlığı da oyak iştiraki bir rakibinin olması gerçi bu işin doğasında var biri yükselirken diğeri düşer terazi gibi patron anlamında sahipsiz olması kooparatif olması 2. şansızlığı

yani demem o ki yönetim anlamında bu kadar basiretsizliğin bilinçsizlikten ve beceriksizlikten kaynaklanması mümkün değil vardır altında bir neden

bende gübre yok ama durumun ilginçliği ilgimi çekiyor gubre yatırımcısı eğer ihtiyaç olmayan bir paraysa ekranı kapatıp unutmalı grafiği açtığımda edindiğim izlenim yolun yarısı geçildi yönünde

söylenecek çok söz var bilonçloları bile çok ilginç yani resmi ve ciddi bir denetime tabi tutulsa kim bilir neler çıkar
    Denetime tabi tutulsa bennsöyliyim nolucağını Türkiye tarihinin en büyük yolsuzluğu çıkar ama üstünü örtüyorlar bizi mahvettiler ve napıyorlarsa bilere istiyerek yapıyorlar eski tarım bakanı fakıbaba gelirken yoksuzluk var dedi adamı susturdular bundan daha büyük delil olurmu yolsuzluk yapıldığını belgelemek için

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

GUBRF Konsolide 2018/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 51416962 Yıllık Değ%:89 Ana Ortaklık Payları: -23906488

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. tahatsına bakayım dedim de çok dağılmış lakin ak yatırım ve bir kaçı daha tahtada topalarma işine girişmiş yavaş yavaş yanş zarar marar hikaye tahta toplu olsa mesele kalmazdı tahta toplandığında götürürler bunu ama elbette zamana ihtiyacı var

gubrf uykuda onu bambu gibi düşünmek gerek çekirdeğinden çıkıp filizlendiği çok hzılı boy attığı günlerde gelecektir
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

4. Hisse takibimde idi 3 tl alarm kurmuştum bugün çaldı .

Bayramdan sonra düşünüyorum artık ufaktan ufaktan

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Hisse takibimde idi 3 tl alarm kurmuştum bugün çaldı .

Bayramdan sonra düşünüyorum artık ufaktan ufaktan

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Umarım pişman olmazsın

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    GUBRF Konsolide 2018/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 51416962 Yıllık Değ%:89 Ana Ortaklık Payları: -23906488
    Konsolide geldimi ki

7. Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

8. Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

Sayfa 471/928 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •