Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 735 madde; 1 - 8 arası.

Konu: SNKRN - Senkron Güvenlik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Bu nasıl şirket yaww. Yeni patron 1.49 dan çağrı için başvuru yapmış, spk onaylamış tebliğ gereği 6 iş günü içinde çağrı baslamak zorunda ama hisse halen %10 iskontolu işlem görüyor.
    Bu piyasayı anlamak çok zor gercekten.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Anlamaycak bir şey yok hocam bu kadar üç kağıdın döndüğü,yasaların uygulanmadığı,ky nin söğüşlendiği ve patronlara yem edildiği bu ortamda kime güvenceksinde yatırım yapacaksın...Yani güven sorunu sanırım...Yoksa bu gün tavan olmalıydı bu kağıt...

2.  Alıntı Originally Posted by buhara Yazıyı Oku
    Anlamaycak bir şey yok hocam bu kadar üç kağıdın döndüğü,yasaların uygulanmadığı,ky nin söğüşlendiği ve patronlara yem edildiği bu ortamda kime güvenceksinde yatırım yapacaksın...Yani güven sorunu sanırım...Yoksa bu gün tavan olmalıydı bu kağıt...
    Benzer durum Dgzte'te de vardı sıkıntı olmadı, bunda da su akar yolunu bulur. Hele çağrıyı patron istiyorsa sorun çıkacağını sanmıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by Batakçı Yazıyı Oku
    Benzer durum Dgzte'te de vardı sıkıntı olmadı, bunda da su akar yolunu bulur. Hele çağrıyı patron istiyorsa sorun çıkacağını sanmıyorum.
    Dgzte de daha muğlâk bir durum vardi. Spk henüz onay vermemişti. Onay gelince belirsizlik ortadan kalkti. Üstüne dgzte çağrı formu ve başlangıç bitiş tarihlerini açıklayacağız diye haber gönderince akıllarda soru işareti kalmadı gibi.

Snkrn da spk onayı gelmesine ragmen sirketten bir aciklama gelmediği için kafalarda halen soru isareti var ama ben problem çıkacağını sanmiyorum. Bayramdan sonraki hafta biter bu iş bence.

4.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Dgzte de daha muğlâk bir durum vardi. Spk henüz onay vermemişti. Onay gelince belirsizlik ortadan kalkti. Üstüne dgzte çağrı formu ve başlangıç bitiş tarihlerini açıklayacağız diye haber gönderince akıllarda soru işareti kalmadı gibi.

Snkrn da spk onayı gelmesine ragmen sirketten bir aciklama gelmediği için kafalarda halen soru isareti var ama ben problem çıkacağını sanmiyorum. Bayramdan sonraki hafta biter bu iş bence.

Evet, büyük ihtimal. Çağrıya katılmadan piyasadan devredebiliriz umarım.

5.  Alıntı Originally Posted by buhara Yazıyı Oku
    Haklısınız sayın buhara. Hurgz da yaşananlardan sonra insanın hiçbir şeye guveni kalmıyor. Ama burada ki durum biraz farklı , başta patron olmak uzere herkes çağrı için okey diyor.

Ama olay güven olayı dediğiniz gibi. Çağrıyı yapan iyi bir kurumsal şirket veya yabancı olsaydı cuma günü en az 1.45 kapatırdı.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •