Arama sonucu : 10014 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Suriye Idlib’ten birkac milyon multecinin daha gelmesi eli kulaginda. Multeciler ve 5 cocuk diye diye nufusu 65M’dan 90M+’a cikarmakla kalmadi; insani gelismislik ortalamasini da yerle yeksan etti. Bu gidisle nufus 2050’de 150M olacak. Soylemeye gerek yok ezici cogunlugu “hoerde”.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by DavidB Yazıyı Oku
    Suriye Idlib’ten birkac milyon multecinin daha gelmesi eli kulaginda. Multeciler ve 5 cocuk diye diye nufusu 65M’dan 90M+’a cikarmakla kalmadi; insani gelismislik ortalamasini da yerle yeksan etti. Bu gidisle nufus 2050’de 150M olacak. Soylemeye gerek yok ezici cogunlugu “hoerde”.
    Herd yani suru mu demek istediniz?
    Hoerde nedir anlamadim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by DavidB Yazıyı Oku
    Suriye Idlib’ten birkac milyon multecinin daha gelmesi eli kulaginda. Multeciler ve 5 cocuk diye diye nufusu 65M’dan 90M+’a cikarmakla kalmadi; insani gelismislik ortalamasini da yerle yeksan etti. Bu gidisle nufus 2050’de 150M olacak. Soylemeye gerek yok ezici cogunlugu “hoerdeâ€.
    Bir ara kendini KK ile karsilastirirken bunlara 3 koyun ver gudemezler aksama birini eksik getirirler diyordu basganimiz.
    Daha onceden de siyasi retorikte coban edebiyati donem donem karsimiza cikmistir.
    E kendilerinin iyi coban olduklarini iddia iddia ediyorlarsa suru nerede?
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •