Sayfa 242/809 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1.  Alıntı Originally Posted by ASAP Yazıyı Oku
    Estağfurullah. Ben de benzer şeyleri birileri için söyledim, söylüyorum.
    Hiçbir şey için geç değil. Ana tema bu!
    Tabi katılıyorum ama yinede söyle bir durum söz konusu. örnek soda trkcm yada ancm grafiklerinde sırasıyla 2013 ve 2015 sonrası trentlerinde belli duzeltmeler oldu ve bekleme süreleriyle bu süreci absorme etti. Belki de aynı mantıkla satım durumu olmadı kordsda. Kords bu yüzden satış verirsem ya giderse hissi oluşturdu. Bilhakis sert dususlerinde sert alım yapmama sebep oldu. Ama dediğiniz gibi bir kısmı nefes almak açısından verilebilirmis.
    Hoş sohbet içinde memnun oldum. Umarım yalnış anlaşılacak bir durum yaratmamisimdir. Tekrar teşekkürler. Ytd.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Tabi katılıyorum ama yinede söyle bir durum söz konusu. örnek soda trkcm yada ancm grafiklerinde sırasıyla 2013 ve 2015 sonrası trentlerinde belli duzeltmeler oldu ve bekleme süreleriyle bu süreci absorme etti. Belki de aynı mantıkla satım durumu olmadı kordsda. Kords bu yüzden satış verirsem ya giderse hissi oluşturdu. Bilhakis sert dususlerinde sert alım yapmama sebep oldu. Ama dediğiniz gibi bir kısmı nefes almak açısından verilebilirmis.
    Hoş sohbet içinde memnun oldum. Umarım yalnış anlaşılacak bir durum yaratmamisimdir. Tekrar teşekkürler. Ytd.
    Yanlış anlaşılacak birşey olmadı benim açımdan. Umarım sizin içinde olmamıştır. Zaten hikaye ve uzlaşmazlık burada. Beklenti, vade, sermaye aynı olmayınca...
    O yüzden herkese gönlünce...

ortaklar nasıl görüyorsunuz geleceğimizi

4. Asels adel ecilac a göre çok iyiduruşu var.yükseleceğini ümit ediyorum. Birde yukardan satabilsek...

LG-K420 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Geçen doviz pozisyonu meselesinden söz etmiştik, ancak doğru ifade edememiştim sanırım meseleyi.
    Sözünü ettiğim ayrıntıyı anlatan güzel bir tablo buldum. Özellikle uzun vadeli yatırımcılar açısından anlamlı olabilir diye buraya da koyalım:

Kords yatırmcısı temsili:
    https://www.youtube.com/watch?v=-j4ZBLwJw1I

7.  Alıntı Originally Posted by ASAP Yazıyı Oku
    Geçen doviz pozisyonu meselesinden söz etmiştik, ancak doğru ifade edememiştim sanırım meseleyi.
    Sözünü ettiğim ayrıntıyı anlatan güzel bir tablo buldum. Özellikle uzun vadeli yatırımcılar açısından anlamlı olabilir diye buraya da koyalım:

Paylaşım için teşekkürler üstad

Alıntı Originally Posted by lazopo53 Yazıyı Oku
    Paylaşım için teşekkürler üstad

Saygılar

Sayfa 242/809 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •