Sayfa 169/534 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

1. İnşallah yaniltmaz beni bayram sonrası için ama rally olmasına kesin gözüyle bakıyorum. İnşallah. Amin.

2.  Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    İnşallah yaniltmaz beni bayram sonrası için ama rally olmasına kesin gözüyle bakıyorum. İnşallah. Amin.
    ilker hocam bu merry de bu kadar poz varlen bayram sonrası tek hafta kalıyor. sanki en azından tekrar 116 binlere
    kadar ki bist 100 de de 95 falan eder gelirler mi ne dersin ?
    bide krdm de korele bozuldu bistle. bist - 1 krdm d - 3-4 oluyor. tekrar 4.50 lere bi çıkmamız lazım.
    ama yabancı alırsa olur yoksa nanay.

3.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    ilker hocam bu merry de bu kadar poz varlen bayram sonrası tek hafta kalıyor. sanki en azından tekrar 116 binlere
    kadar ki bist 100 de de 95 falan eder gelirler mi ne dersin ?
    bide krdm de korele bozuldu bistle. bist - 1 krdm d - 3-4 oluyor. tekrar 4.50 lere bi çıkmamız lazım.
    ama yabancı alırsa olur yoksa nanay.
    Tıfıl ve benim sistemin ortak öngörüsü olarak nacizane 6 gün aşağı 6 gün yukarı öngörüsünde karar kıldım. Cuma not ve bugün sabahki kurşunlama hadisesine rağmen herşey beklediğim gibi. 4.02 - 3.93 düşüşü bile beklentim dahilindedir. İnşaallah yanilmam.

4. Ben bu beklentiden ötürü long gireceğim bayrama ama bayram sürecinde olabilecek olaylara, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı flat girmek herkesin en doğal hakkı. Benim bakışım herşey teknikte gizli ve bayram sonrası yeşiller devam edecek. Bugünkü kapanışın yeşil olması şartı ile.

5. Se_M viob endeks pastada şeker yatırımın pozisyonuna bakabilir misin sana zahmet. O kurumda din birkaç aydır hep doğru pozda

6.  Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Se_M viob endeks pastada şeker yatırımın pozisyonuna bakabilir misin sana zahmet. O kurumda din birkaç aydır hep doğru pozda
    hocam bendeki derinlik gnülük akşam kapanışını veriyo. total vermiyo.

Sayfa 169/534 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •