İyi tatiller üstat 2000
iyi geceler
İyi tatiller üstat 2000
iyi geceler
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
tatil bitmedimi üstat 2000![]()
heyyyyyy nerdesin üstat 2000 bayram geldi
Herkese selam.
Tatil bize pahalıya patladı. 15 gün dinleneyim dedim, Dolar aldı başını yürüdü. Oteller moteller ateş pahası. nereye gitsek adımbaşı para. Baktık ki bu böyle olmuyor, biz yine çadırımız ve küçük tüpümüzle idare ettik. Tatil yapmak, yazlıklarda dolaşmak, keyifle araba kullanmak benim neyime
Bu aralar teknik yok, temel yok, iştah yok. Nereye kadar bu böyle sürecek bekleyip görmekten başka çare de yok. İyi bilanço açıklayan firma/lar haricinde hayat yok şimdilik.
Ama şunu söyleyebilirim ki; risk iştahı kabarana kadar ezilir küçük yatırımcı. Risk iştahı borsalarda hiçbir zaman bitmemiştir ve bitmez de.
Sevgili dostum, bakıyorum sen ve birkaç dost daha arayıp sormuşsunuz beni. Sağolun ve eksik olmayın. Sizleri unutmamıştım. Sadece siteye girmiyordum ve borsayı takip etmeyeyim dedim. Dolar zilleri çalmaya başlayınca mecburen tekrar baktık. Daha doğrusu bakakaldık![]()
Biraz buruk bir hoşgeldin olmuş. Ama olsun ben borsanın ve borsacıların soğuk cemaline alışkınım [emoji39][emoji7]Bayramınızı kutlarım.
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başlık takipçisi değerli abilerim, dostlarım, arkadaşlarım, hepinize mutlu huzurlu sakin dertsiz tasasız bir bayram dilerim.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri