Gezdik geldik abi...Şükürler olsun...Kamp bu sene biraz daha sakindi ama, fiyatlarda da gözle görülür artışlar olmuş...Mesela geçen yıl Alakart'ta balık yanında 1 kadeh rakı 13 TL idi, soğuk mezesiz...Şimdi 16 TL...Enflasyon bardakta durduğu gibi durmamış yani...Şaka maka % 23...Aauuu !...
*
Gayet tabiki böylesi 'elit' bir forumda "Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim" diyen rahmetli ATATÜRK'ün "Düstûr-u halasımız olan Misak-ı Milliyi safai tarihe yazan milletin demir elidir" mirası ve dahi "Bir gün Türk birliğinin gerçekleşeceğine inanıyorum" vasiyetini Kadir Mısıroğlu denen bir meczuba atfedenlere, iş bu atıfları alıntılayıp yorum yapanlara rastlamayı büyük talihsizlik olarak addediyorum...Kaldı ki bu yazdıklarıyla o zat'a kendisinin bile tahayyül edemeyeceği bir paye verdiklerinden bile bihaber bu zavallılar ve ben bunu bilgisizliklerine veriyorum abi...Sonuçta bağışlamanın ve bağışlanmanın kurban kanının rezonansına kodlanarak talep edildiği günlerden geçmekteyiz...Ve rabbim affedicidir...
Bu vesileyle herkesin bayramını kutluyorum...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
Yer İmleri