Gezdik geldik abi...Þükürler olsun...Kamp bu sene biraz daha sakindi ama, fiyatlarda da gözle görülür artýþlar olmuþ...Mesela geçen yýl Alakart'ta balýk yanýnda 1 kadeh raký 13 TL idi, soðuk mezesiz...Þimdi 16 TL...Enflasyon bardakta durduðu gibi durmamýþ yani...Þaka maka % 23...Aauuu !...
*
Gayet tabiki böylesi 'elit' bir forumda "Ben her þeyden önce bir Türk milliyetçisiyim" diyen rahmetli ATATÜRK'ün "Düstûr-u halasýmýz olan Misak-ý Milliyi safai tarihe yazan milletin demir elidir" mirasý ve dahi "Bir gün Türk birliðinin gerçekleþeceðine inanýyorum" vasiyetini Kadir Mýsýroðlu denen bir meczuba atfedenlere, iþ bu atýflarý alýntýlayýp yorum yapanlara rastlamayý büyük talihsizlik olarak addediyorum...Kaldý ki bu yazdýklarýyla o zat'a kendisinin bile tahayyül edemeyeceði bir paye verdiklerinden bile bihaber bu zavallýlar ve ben bunu bilgisizliklerine veriyorum abi...Sonuçta baðýþlamanýn ve baðýþlanmanýn kurban kanýnýn rezonansýna kodlanarak talep edildiði günlerden geçmekteyiz...Ve rabbim affedicidir...
Bu vesileyle herkesin bayramýný kutluyorum...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneþ vardýr...
Yer Ýmleri