Sayfa 965/1252 İlkİlk ... 46586591595596396496596696797510151065 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 7,713 - 7,720 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

@ugurses
    Emisyon patladı mı?
    Dolaşıma çıkan nakit para miktarı neden rekor kırdı?
    ben çözümü buldum MB bundan sonra seri numarasına göre para iptal edecek hahahaha kesin çözüm.şakkadanak 10 milyar 10 milyar iptal ederler

2. TEB müşterisi olup CEPTETEB şifresi nasıl alabilirim banka ve kredi kartı olmadığı zaman bilgisi olan var mı bu konuda

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    TEB müşterisi olup CEPTETEB şifresi nasıl alabilirim banka ve kredi kartı olmadığı zaman bilgisi olan var mı bu konuda

Banka kartınız da olmadığına göre sadece şubeden diye biliyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Olan oldu bahri bey. Kaybedenlerdeniz TL mevduatçıları olarak. Tüketmeyip gelecek için tasarruf yapanlar cezalandırıldı. Üzgünüz ama faydasız.
    6 tl den şu aşamada cesaret edip dolar alamam. Siz bir ara aldınız sonra sattınız takip ediyordum. Çok riskli idi. 5.33'den bir miktar alıp aynı gün korkudan 5.36'dan bozdum ben de. Bir karar çıkar dolar olur tekrar 4.80 tl, olmaz demeyelim. Bir karar çıkar dolar olur 9 tl. Sepet yapmanın ne kadar önemli olduğunu anlamış olduk. Tecrübe oldu. Faiz veya dolar birisi fırlarsa diğerindeki kaybı çok rahat telafi ediyor Türkiye'de %50 %50 dağıttımız zaman.
    Bazı şeyler biraz daha stabil olsun (ümit ediyorum ki olur yoksa son çok kötü). Kademe kademe dolar almayı düşünüyorum.
    Herkes aynı şeyi düşünüyor.. Sanırım herkes düşündüğü için böyle dolar düşmeyecek... [emoji19]

Yatırım tavsiyesi değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    TEB müşterisi olup CEPTETEB şifresi nasıl alabilirim banka ve kredi kartı olmadığı zaman bilgisi olan var mı bu konuda

Tüm açıklayıcı bilgiler burada mevdut.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/internet-bankaciligi/

6. Yarın alacağım dolarların bir kısmını fiziki bir kısmını günlük vadeli tutmayı düşünüyorum. Daha önceden vadeli dolar hesabı hiç kullanmadım. Hangi banka ne veriyor diye bakıyorum.

Odeabank coşmuş 4000 USD boşta kalacak diyor yuh artık. Faiz %4.

TEB Marifetli insaflı davranmış 750 USD demiş. Faiz yine %4.

ING E-Turuncu %4 diyor boşta kalan yok. TL haklarımı bitirmiştim burada ama USD açınca hak veriyor olmalı.

Burgan'da oran bulamadım. 3 Para Birimli mevduat oranları normal vadeliye yakın diye duymuştum ama çekme yatırma olmadan sadece TL/USD/EUR geçiş olabiliyor diye biliyorum vade dolana kadar. Burgan'da günlük USD ne var kaç faiz veriyor boşta ne kalıyor bilen kullanan var mıdır? O/N yazıldığını görmüştüm burada ama faiz oranı ve boşta kalma durumunu hatırlayamadım.

ING ve TEB cazip göründü bana. Günlük USD tutanlardan tavsiye verebilecekler varsa makbule geçer. Teşekkürler.

7. GE90 brunson salınır 5e gelir hatta altına. Yanlış şeyler yapıyorsun.

8. Şuan TL dönemine girildi, yuksek Faiz yeni başladı, 1 2 yıl TL doları pataklar 3 4 yılın acısını cıkarır.

Sayfa 965/1252 İlkİlk ... 46586591595596396496596696797510151065 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •