Sayfa 557/774 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 4,449 - 4,456 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Geçmedim henüz..

Ama vergilerimle geçiş ücreti ödüyorum..

Sen de ödüyorsun..

Sahi ne oldu HODRİ MEYDAN..
    hangi tv haberlerini açsam bakıyorum meydandalar birde canlı yayın,bir tane mualif veya HAYIR,cı canlı yayın yok ..
    ondan sonra çıkarlar adaletten bahsederler ..yürekleri yetiyorsa üç kelemeyi bile pirint,ten okuyup cevaplayanlar hayırcı gurup ile evetci gurup ile bir canlı yayın yapsınlar hemde TRT bütün ülke vatandaşı izlesin sonra kararını versin o zman evet herhalde %15 bile çıkmaz,,, bu kadar devlet olanakları ile medya evet çıkaramazlarsa yazıklar olsun demek lazım ...
    benim milletim ya kardeş bu milletin adı yokmu ..benim genel kurmayım benim bakanım benim polisim hepsi benim benim benim yok kardeşim yok bu dedigin milleti temsil eder..fakat bu milletin ne hikmetse adı sanı ve şerefi yok neyse ben yazayım..TÜRK MİLLETİ fakat temsil ettigi milletin adını söyleyemeyen bir anlayış..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    .. ANLAMIYORSUN..

Not: Satılık Kuyruksuz Çalı tavuğu var.. Erkek.. 1 yaşında.. ( Her sabah üfüttürü üfüttürü ötmesinden bıktığım için satıyorum..)

hocam.. rumenigge hocam...

O anket topiğini açmazsan... eğer açmazsan.. sahibindecom'a satılık tavuk ilanı vereceğim.. .. haberin olsun

3.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    köprüleri beğenmiyor gereksiz buluyorsanız geçmeyin
    yüzerek geçin
    Bu kadar saçma bu kadar bağnaz bir yorum olamaz babasının parasıylamı yaptı oraları gelişmiş ülkelerde bunlar konuşulmaz bile sen ancak cebini dolduran menfaatçilere yedirirsin bu işleri..

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Uyanıklık yaparken en zayıf yerini ele vermişsin...
    İhracatı ne güzel dökümlemişsin de arkadaşı ithalat niye yok?
    Pek iyi! İthalat üvey evlat mı Ermenistan mı yapmış o ithalatı yoksa Yunanistan mı niye sakladın?
    Senin işyerin olsaydı,
    kasandan çıkan gireni ikiye katlasa bile satışlarım nasıl da katlanarak artıyor diye sevinecekdin
    ve sonunda iflas edecekdin demek ki...
    sen ihracattan söz ettğin için ihracat rakamlarını verdim
    bir daha yazdığın şeyleri mantık süzgecinden geçir
    ithalat düştü yükseldi desen o rakamları verirdim
    gelişmiş ülkelerin ithalat rakamlarına bir bak istersen
    ithalatın öcü olmadığını görürsün
    senin mantığa göre bir ülkenin ihracatı 1 milyon ithalatı sıfır sa o ülke zengindir
    bak rakamlara gelişmiş ülkere milyar dolarlarla ithalat yapıyorlar
    sahi amerikanın dış borcu ne kadar biliyon mu
    büyüme önemli hacim önemli
    gelişme önemli

5. PKK Türkiyeyi bölmek için işbirliğine hazır ve de Dolmabahçe anlaşmasına tarafmış...

Kendileri söylüyor: bi alıntı veya cevap yazacaksanız muhatabınız PKK olsun...
    .....
    Erdoğan'ın Diyarbakır'daki konuşmasına PKK'dan cevap geldiğini söyleyen Özdağ, PKK'nın Kandil'deki Cemil Bayık'ın Almonitor'e verdiği röportajda açılım süreciyle ilgili kullandığı ifadelere dikkat çekerek "Bayık dedi ki, Dolmabahçe Ruhu'na biz sadığız. Yani Diyarbakır'da yapılan teklifi Cemil Bayık kabul etti. Bu yeni bir aşamadır. Dolmabahçe'de üzerinde anlaşılan başkanlık karşılığı özerk eyaletti." ifadelerini kullandı.

Bayık, Almonitor'e verdiği röportajda "Geçmişte, Şubat 2015'te, Türkiye için demokratikleşme temelini atan Dolmabahçe anlaşmasını kabul ettik. Ne yazık ki, Erdoğan başkanlık hırsları yüzünden bunu reddetti." ifadelerini kullanmıştı.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by ORİYEN73 Yazıyı Oku
    Bu kadar saçma bu kadar bağnaz bir yorum olamaz babasının parasıylamı yaptı oraları gelişmiş ülkelerde bunlar konuşulmaz bile sen ancak cebini dolduran menfaatçilere yedirirsin bu işleri..
    gelişmiş ülkelerde yatırımlara kimse karşı çıkmaz ki

7.  Alıntı Originally Posted by ORİYEN73 Yazıyı Oku
    bak menfatcı diyince aklıma ne geldi ..degerli vatandaşlarımıza veya halkımızı şunu sormak lazım..?
    hani bir işadamı vardı milletin a.... koyan degerli kardeşim EVET dersen bak daha ne küfürler yersin bu cengizden mesala ..
    demekki adam iyi küfür etmişki ve begenilmişki hala ihaleleri almaya devam ediyor ...başka ülkede olsa ne yaparlar...birde bu gibi adamları koruyanlara evet mi diyelim..
    ZIR-DELİ Y.T.D

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku

bak rakamlara gelişmiş ülkere milyar dolarlarla ithalat yapıyorlar.
    .
    .
    .
    sahi amerikanın dış borcu ne kadar biliyon mu
    O dediğin ülkeler milyar dolar ithalat kaşılığında triyon dolar ihracat yapıyor.. BİLMİYORSUN..

Amerikanın dış borcu GDP'sinin %1'i kadar.. Amerikanın borcu iç borç.. BİLMİYORSUN..

Senin bildiklerin, yanıldıklarının 8 nci dereceden köküdür..

SORU : Türkiye'nin dış borcu GDP'sinin % kaçıdır. ? BİLİYOR MUSUN. ?

Sayfa 557/774 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •