Sayfa 993/1252 İlkİlk ... 493893943983991992993994995100310431093 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 7,937 - 7,944 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Sn.Berk Çok zor bir durum. Usd ın pahalı olduğunu düşünüyorum. Lakin MB sının eylül toplantısı önemli. Ancak oradaki kararda çok zor bir karar. Burada önemli olan Türkiyedeki büyümeyi durdurmadan yavaşlatmaktir. Bu olursa mevduata bankalar tarafından talep gelir. Ancak komple stop etmiş bir ekonomide banka para kazanamayacağı likiti istemez. Avrupa yıllarca eksi faiz verdi. Zor bir durum. Ancak kredilerin yavaşlayacağı hatta duracağı muhakkak... [emoji53]

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim okuduğum kadarıyla yüksek enfasyon döneminde bankalar hazineyi finanse ediyordu. Yani mevduatlar toplanıp karşılığında devlet tahvili alınacağı için mevduata yine talep olur diye düşünüyorum.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

2. Bu faiz oranlarıyla 0.98 faizle ev kredisi verileceği haberi çok manidar bu zararı kim karşılayacak merak ediyorum

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. iç gucler mesaiye baslamıs .evet bugunde yine en cok deger kaybeden para konumunda tl ...swap kesildi tl miktarı azaltıldı ama nasıl olurda dolar cıkar ? tabiki iç guçler sayesinde .( sirketlerin kurumların alımları ve icerdeki yerli spekulatorler ) ...arz olamayıp talep olunca boyle oluyor..guven olcakki arz olsun ..goruldugu uzere truzim de hicbir ise yaramıyor

4. birde suna sasırıyorum dovizde stabilize sagladık diyorlar ya nasıl stabilize saglanmıssa gunde %5 oynuyor o kadar onleme ragmen..tabi alısıldı %10 ve ustu yukselislere ..bu durumda haralde %10 altı yukselisler stabilize olmus kur olarak sayılıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    birde suna sasırıyorum dovizde stabilize sagladık diyorlar ya nasıl stabilize saglanmıssa gunde %5 oynuyor o kadar onleme ragmen..tabi alısıldı %10 ve ustu yukselislere ..bu durumda haralde %10 altı yukselisler stabilize olmus kur olarak sayılıyor.
    yüksek faiz yüksek enflasyonun sebebidir denilen bir ortamda her türlü yoruma kendimizi alıştıralım faiz inerse dolar da düşer diyen birini de belki yakında görebiliriz

6. ntv izliyorum abd tahvil faizlerine bakıp abd resesyona girecek yakında diyorlar,gerçekten kendi evinin önüne bakmayıp tüm dünyada en kırılgan ve riskli olarak görülüp,alt üst olmuş piyasalarına değinmeyip dünyayı çeviren abd ekonomisi resesyona girecek demek akıl alır gibi değil.

7. ekonomi kanalında az once konusan kadın ekonomist yıl sonu enflasyonu %17 bekliyorum diyor yahu bu ulkede yasamıyor galiba kendisi ..%21-22 olmasında o.

8.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    ekonomi kanalında az once konusan kadın ekonomist yıl sonu enflasyonu %17 bekliyorum diyor yahu bu ulkede yasamıyor galiba kendisi ..%21-22 olmasında o.
    250 baz artıştan bahsediyor zaten şu an 150 yaptı hiç bir faydası olmaz kur yüzde 40 uçmuş

Sayfa 993/1252 İlkİlk ... 493893943983991992993994995100310431093 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •