bu soruyu Istanbuldan Izmire kacan binlerce insana sorabilirsin
Kordon boyunda yaz aksami oturan yuzlerce genc var. Muhabbet sohbet super. Oglumun en cok sevdigi yer orasi. Bir kordon ikide mavibahce. Amerikada boyle yerler hic gormedim. ABD de sokakta yada bu tur yerlerde icki bile icemezsin. YASAK. insanlar yemek yiyor ickisini iciyor cocuklar top oynuyor bisiklet suruyor. Abuk subuk hic insan gormedim. ABD de boyle bir yer olacak off offff. Cilkini cikarirlar. Ya taciz ederler adami yada soyulursun yada basina kotu bir sey gelir. Haberleri izleyin gorun.
İyide ben bırakın 2 yıl öncesini 4-5 yıl öncesinden bugünkü olacakları yazdım . Önemli olan yanlışları zamanında görüp doğru yere yatırım yapmak yoksa 2 yıl gibi kısa bir süre içinde her şey stabil mi diyerek uyanık gibi davranıp geçmişteki yalan yanlışlardan sıyrılmaya çalışmak pek dürüst bir davranış olmasa gerek. İyi İstanbul tutmadı şimdi İZMİR güzellemesi yapalım orayı Londra , Newyork fiyatları ile kıyaslayalım hadi bakalım... Kim inanır ? Kadir İNANIR....
dizel 5.60 TL iken birisi buraya yazmisti bu fiyattan devlet OTV sifir uyguluyor diye
Simdiki fiyatlarla tekrar biri hesaplayabilirmi?
olm izmirde suriyeli afgan ıraklı kaynıyor,herhalde bunlar senden kaçıyor olmalı ki sen görmüyorsun. şöyle basmane tarafına bir yürüyüver,çok değil en fazla 15dk sürer. bir anda suriyeye düşersin. şimdi bu heriflerin her yeri zaptetmesine en fazla 2 yıl kaldı,al sana yeni kozyatağı! izmirin varoşları ağzına kadar mülteci dolu. bakalım izmirden sonra yeni durağın neresi olacak?
Kısa vadeli dış borcumuz ne kadardı?
180 milyar dolar mı?
Cari açık?
56 mı?
Topla ikisini 180+56=236 milyar dolar 1 yıl içinde bulman gereken dolar....
Böl 365 e
Günde 638 milyon dolar lazım bize....
9 günlük bayram tatili dönüşü 9 x 638=5,7 milyar dolar lazım oldu...(birikti...)
Sallama bir rakamla bayram dönüşü 2 günde sadece iç taleple 1 milyar dolara ihtiyacı oldu dolar borcu ödemesi olanların....
Onlarda dolar talep edince dolar 2 gün yükseldi...
Yanılıyormuyum?
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Yer İmleri