Sayfa 417/1024 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Vur vur inlesin...
    Trol Bozkurt dinlesin...

saygılar/başarılar
    başkanı yanina çekmeye calişarak beni yildiramazsin
    teke tek savasacaz .
    baskan gelmez öyle pas atarak , birileride laf soksun şu trole diye zorladigini bari belli etme yeğen,
    ezicem seni
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Butun Turkiye ve Suriyeliler yazin Alamancilar ve benim gibi gurbetciler ege kiyilarina akiyor. Kimi tatil icin kimi yerlesmek icin

Bu olusumu engelleyecek tek sey gayrimenkul vergisini artirip ev sahip olma maliyetini artirmaktir. Ama boyle bir sey yakin zamanda olacak gibi degil. O yuzden Izmir ve civarina nufus akisini hickimse engelleyemez.

Izmirdeyken konustugum herkes Izmire olan gocten sikayetciydi. Ama sikayetci olanlarin %90 i Izmirli degildi buna bende dahilim.

Gelmeyin kardesim Izmire. Istanbula gidin.

Araba kiraliycam araba yok. Otele gidicez tiklim tikis yer yok herkes ite kaka denize giriyor. Sokakta yuruyorsun herkes dip dibe. Metroya biniyorsun her saniye kalabalik Izmirde.

Millet gec uyandi ama uyandi.

Hanimla artik oyun oynar gibi sokaktaki 34 plakalari sayiyorduk. Artik oyle uzman haline geldikki hangi 34 plaka kiralik hangisi gercek hangisi filo arabasi falan onu tartismaya baslamistik.

Baldizda bize bakip "ikinizde kafayi yemissiniz diyordu"

hanimida kendime benzettim hahahahah
    mandrake kozyatağında tıkış tıkış olsamda mutlu olurum diyordun,şimdi istanbulu nedense UNUTMUŞ! gel işte evleri newyork londra değerine çıkaracağız daha !

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    nasıl bir cazibesi var? ben izmirde oturacağıma güneydeki turizm merkezlerinde olmayı tercih ederim. izmirde bir insan neden durur onuda hiç anlamış değilim!
    bu soruyu Istanbuldan Izmire kacan binlerce insana sorabilirsin

Kordon boyunda yaz aksami oturan yuzlerce genc var. Muhabbet sohbet super. Oglumun en cok sevdigi yer orasi. Bir kordon ikide mavibahce. Amerikada boyle yerler hic gormedim. ABD de sokakta yada bu tur yerlerde icki bile icemezsin. YASAK. insanlar yemek yiyor ickisini iciyor cocuklar top oynuyor bisiklet suruyor. Abuk subuk hic insan gormedim. ABD de boyle bir yer olacak off offff. Cilkini cikarirlar. Ya taciz ederler adami yada soyulursun yada basina kotu bir sey gelir. Haberleri izleyin gorun.

finans piyasasinda ve emlak piyasasinda hersey stabilmi hic degisim olmuyormu?

10 sene onceki Istanbul ile simdiki Istanbul bir mi?

Hayir degil

Artik Izmir daha on plana cikti gibi. Orantisal olarak Izmir daha cok goc aliyor gibi. Istanbul da ev fiyatlari stabilken veya duserken Izmir hala cikiyor. Hemde is alani cok cok daha dar olmasina ragmen. Izmirin inanilmaz cazibesi var.
    İyide ben bırakın 2 yıl öncesini 4-5 yıl öncesinden bugünkü olacakları yazdım . Önemli olan yanlışları zamanında görüp doğru yere yatırım yapmak yoksa 2 yıl gibi kısa bir süre içinde her şey stabil mi diyerek uyanık gibi davranıp geçmişteki yalan yanlışlardan sıyrılmaya çalışmak pek dürüst bir davranış olmasa gerek. İyi İstanbul tutmadı şimdi İZMİR güzellemesi yapalım orayı Londra , Newyork fiyatları ile kıyaslayalım hadi bakalım... Kim inanır ? Kadir İNANIR....

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    mandrake kozyatağında tıkış tıkış olsamda mutlu olurum diyordun,şimdi istanbulu nedense UNUTMUŞ! gel işte evleri newyork londra değerine çıkaracağız daha !
    Kozyataginin sokaklarinda zenci suriyeli ve anlayamadigim cinsten insanlar gordugumden beri sogudum.

Eski guzel mahalle esintisi gitmis yerine tuhaf bir yer gelmis. Ayni NY gibi Istanbul cok karismis kimin kim oldugu belli degil.

neyse uzattim kusura bakmayin.

Ahmetg Guest
    dizel 5.60 TL iken birisi buraya yazmisti bu fiyattan devlet OTV sifir uyguluyor diye

Simdiki fiyatlarla tekrar biri hesaplayabilirmi?

Kozyataginin sokaklarinda zenci suriyeli ve anlayamadigim cinsten insanlar gordugumden beri sogudum.

Eski guzel mahalle esintisi gitmis yerine tuhaf bir yer gelmis. Ayni NY gibi Istanbul cok karismis kimin kim oldugu belli degil.

neyse uzattim kusura bakmayin.
    olm izmirde suriyeli afgan ıraklı kaynıyor,herhalde bunlar senden kaçıyor olmalı ki sen görmüyorsun. şöyle basmane tarafına bir yürüyüver,çok değil en fazla 15dk sürer. bir anda suriyeye düşersin. şimdi bu heriflerin her yeri zaptetmesine en fazla 2 yıl kaldı,al sana yeni kozyatağı! izmirin varoşları ağzına kadar mülteci dolu. bakalım izmirden sonra yeni durağın neresi olacak?

8. Kısa vadeli dış borcumuz ne kadardı?
    180 milyar dolar mı?
    Cari açık?
    56 mı?

Topla ikisini 180+56=236 milyar dolar 1 yıl içinde bulman gereken dolar....
    Böl 365 e

Günde 638 milyon dolar lazım bize....

9 günlük bayram tatili dönüşü 9 x 638=5,7 milyar dolar lazım oldu...(birikti...)
    Sallama bir rakamla bayram dönüşü 2 günde sadece iç taleple 1 milyar dolara ihtiyacı oldu dolar borcu ödemesi olanların....
    Onlarda dolar talep edince dolar 2 gün yükseldi...

Yanılıyormuyum?

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 417/1024 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •