Sayfa 1014/1252 İlkİlk ... 14514914964100410121013101410151016102410641114 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 8,105 - 8,112 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Bloombergde faiz konulari sevilmez oraya cikan herkes borsa degnekcisi gibi konusuyor.
    varsa yoksa borsa tuturmuslar ucuz da ucuz ucuzsa sen al milleti yakma.

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Murat Sağman diye bir zat var kendisini taa ! finans yatırımdan 2000 li yıllardan tanırım o zamanlar milleti Dolar opsiyonları yaptırarak mahvetmiş şikayetler üzerine işten atılmıştı. Lakin bu tipler öyle cıvık öyle iş bilir, öyle pazarlamacıdır ki yüz kere moka saplansa yine aklanır ortaya çıkarlar. Her neyse bu zat çok değil 2 yıl öncesine kadar %10 lardan uzun vadeli hazine bonosu alınır falan diyordu anlayın artık bunun gibilerine inanıp uzman yerine koyup yatırım yapmışların şimdi ne halde olduklarını. Ulan o zamanlar hüsam ağanın eşeğine danışılsa böyle bir yatırım tavsiye etmezdi.
    Murat Sağman, 2017 de borsada 87bin üstü yok dedi. Endeks 120bin gördü:-)
    Son düzenleme : kafkaf; 28-08-2018 saat: 22:21.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bloombergde faiz konulari sevilmez oraya cikan herkes borsa degnekcisi gibi konusuyor.varsa yoksa borsa tuturmuslar ucuz da ucuz ucuzsa sen al milleti yakma.
    Bu kanalda gerçekten realiteden kopmuş. Kendi dedikleri ni bile anlamayan bu ekonomistler . Yazıklar olsun nasıl insan bu kadar düşer.

Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Bu kanalda gerçekten realiteden kopmuş. Kendi dedikleri ni bile anlamayan bu ekonomistler . Yazıklar olsun nasıl insan bu kadar düşer.
    Dinlemeyin , seyretmeyin uydunuz varsa bu kanalı çıkarın yoksa bu kanaldaki konuşulanları dinleyerek çok ama çok zarar edersiniz.
    Etkilenmem demeyin ben bile bazen etkileniyorum anlayın artık.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Dinlemeyin , seyretmeyin uydunuz varsa bu kanalı çıkarın yoksa bu kanaldaki konuşulanları dinleyerek çok ama çok zarar edersiniz.
    Etkilenmem demeyin ben bile bazen etkileniyorum anlayın artık.
    Aynen . Enson cuma günü doların aşırı yükseldiğinde. Tamamen kararımı verdim. Bu kanali, bazı ekonomi köşe yazarlarını ve banka müşteri temsilcilerini kesinlikle dinlemeyip, izlemeyecem! Yılların birikimini bir haftada erittiler.

7.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku

bu kanalda şu günlerde düşüncelerini beğendiğim,
    Murat İman adında biri var

bist hedef beklentilerim arasında 79k-81k var diyor
    orayıda kırarsa 70k-75k hedeflerim arasında diyor...

portföyümü %70 döviz %30 mevduatta tutarım diyor...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Adam daha ne desin Tl de kalırsanız tamamen ayvayı yersiniz ,bunlar karşılıksız para basarak tıpkı geçmiş ekirülerinin yaptığı gibi enflasyonu fezaya götürecekler paranızı pul edecekler mi desin !. Anlayana sivri sinek saz anlamayan enayilere davul zurna az:..
    Son düzenleme : umutabi; 28-08-2018 saat: 21:56.

Sayfa 1014/1252 İlkİlk ... 14514914964100410121013101410151016102410641114 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •