Başlıkta yıllardır olmayan bir şey oluyor ve sürekli bono faizleri paylaşılıyor. Daha önceki zamanlarda varsa da ben rastlamamışımdır. Güven ortamının kaybolduğu bir durumda bu bonolarne olur? Alan arkadaşları cesaretlerinden ötürü tebrik ediyorum.
Başlıkta yıllardır olmayan bir şey oluyor ve sürekli bono faizleri paylaşılıyor. Daha önceki zamanlarda varsa da ben rastlamamışımdır. Güven ortamının kaybolduğu bir durumda bu bonolarne olur? Alan arkadaşları cesaretlerinden ötürü tebrik ediyorum.
Sözcü: Türkiye'nin Suriye'de maaşa bağladığı savaşçılar TL'deki düşüşten rahatsız.
https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/...atsiz-2596776/
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Kur anlık 6,2682.
Oldukça yüksek. Bu kur ekonomik tahribata devam eder.
TCMB 13 Eylül'de ya var ya yok.
ABD ile ilişkiler kötü olabilir.
Bu kur 2 ay sürdürülebilir değil. Yine diyorum.
Altın dolar bozup insanların inşaata para gömeceğini de sanmıyorum.
AB'den Türkiye'ye mali yardım için tek şart
http://www.patronlardunyasi.com/habe...ek-sart/209535
Bakalım reis tükürdüğünü .............. mı?
Bugün birkaç çarıkları sağlam kişiler ile denk geldim .
Borsayla ilgisi yok uzaktan yakından dolardaki kayıp ya hissesinden banka vs
Yada lüks Mercedes BMW gibi arabayla çıkar diyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
The standalone baseline credit assessments (BCA) of 14 banks were downgraded by one notch, while the BCAs of four banks (Denizbank A.S., Odea Bank A.S., Turkiye Is Bankasi A.S., Turkiye Sinai Kalkinma Bankasi A.S.), were downgraded by two notches; the Corporate Family ratings (CFR) of the two finance companies were downgraded by one notch.
Moody's raporundan. 4 bankayı ayrıca 2 not birden indirmişler. yanlız böyle giderse 2 değerlendirme sonra indirecek not kalmayacak![]()
Taksitler bir günde azaltıldı . Tüm sektörlerde bayram öncesi beyaz eşya mobilya hariç
Gsm operatörleri 48 ay Vadeyi 6 ay indirecek telefonlarda .
Parası olan alsın diyorlar ciddi daralma olacak gibi ekonomide
Yer İmleri