Sayfa 426/1024 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    tarihinde ilk defa TR deki benzin fiyati ABD dekinin altindaydi

ve ben iki depo kullandim yihuuuu

fakir olmak guzel ya boyle basit seylerle mutlu oluyorsun iste
    Ahmetg,neye göre kime göre fakirsin? Koç,Sabancı?

yahu neredeyse Türkiye nin her ilinde mülkün,arsan var..(hatırladıklarım Kayseri,İstanbul,İzmir+arsalar vb)

ABD de petrol şirketinde çalışıyorsun 20 yıldır,yapma,yeme bizi...xD...

2.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Ahmetg,neye göre kime göre fakirsin? Koç,Sabancı?

yahu neredeyse Türkiye nin her ilinde mülkün,arsan var..(hatırladıklarım Kayseri,İstanbul,İzmir+arsalar vb)

ABD de petrol şirketinde çalışıyorsun 20 yıldır,yapma,yeme bizi...xD...
    Keçiören demişti Ayhan Başkan ben mi yanlış hatırlıyorum

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

keçiören kısmıyla gaya bey ilgileniyo
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    İyide bankalar düşünsün derken kimin paralarını verdiler ucuzundan kredi olarak ? Bankalar mı düşünsün yoksa bankalara tasarruflarını emanet eden mudiler mi ?
    Bankalar düşünsün derken, olan bankalara olmayacak tabii ki..

Tasarruf sahipleri mudiler ve bankalara yatırım yapan sizin tabirinizle kenefcilere olacak.

5. Yunanistan giden Türklerde oradan 50 Euro verip 3 te depo dolduruyormuş 🤣🤣🤣

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

6. Ek 20009

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

7.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Üstadım dolar da erir, cash nakit her zaman erir..fed ilk para basma sinyali geldiği gibi erir gider dolar. eurobondlara gir, eritme paranı cashte
    sn martind. merhaba ben bilal..

o yüzden sorularım saçma olabilir ama şu eurobond meselesinde kafama takılan birkaç bişey var. bahsini ettiğiniz bond tr bondu varsayımından.. bu meretin getirisi şu sıralar %8 civarı sanırım. e bunun gelir vergisi var. bir de yanılmıyorsam ana paranın yani kurun yükselmesinden elde edilen gelirin de vergisi var. yanılıyorsam dedim ya ben bilal.. affedin..

e bu durumda vergiler sonrası edilecek kazanca değiyor mu hakikaten beyanıydı, vergisiydi uğraşmaya, vadesi dolmadan satmada olası zararı göze almaya, bugün dolara 5,60 faiz veren bankalar varken? (neti 4,6 biliyorum).

bu döviz mevduatı faizlerine rağmen sizce gerçekten eurobonda girmek açık ara mantıklı mı?. samimiyetle soruyorum. çünkü kafamı kurcalıyor çoktandır.

bilale anlatır gibi anlatır mısınız rica etsem.

8. Ahaber 726 arttığını biliyoruz biz Akp öncesi

16 yılda 3 kat çok mu sanki diyor haberde 🤣🤣🤣

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Sayfa 426/1024 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •