Sayfa 1023/1252 İlkİlk ... 23523923973101310211022102310241025103310731123 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 8,177 - 8,184 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Dolarcılar tatilde
    5.70 - 6 arası alanları tebrik etmek lazım.

2.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Dolarcılar tatilde
    5.70 - 6 arası alanları tebrik etmek lazım.
    5,90 Yakaladık Bayram Öncesi Sattım Bugün Hepsini.

Hsbc de Ücretsiz Eft Tanımlaması Yapılıyor mu ?

Hsbc Kullanan Arkadaşlar Bilgi Verebilir mi?
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

3. Burganbank su koyvermiş dün 19.50 ile bağladığım günlük e-mevduatı 16.25 e düşürmüş bende tekmeyi bastım çıktım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Rica ederim .

Miktar 100 e göre bayağı yüksekti bilgin olsun

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Haklısın kardeş şimdi aradılar 20 den baglayalım dediler ,dedim 22.5 alan var 250k ya baya zor abi dedi,gidip zorlayacagım biraz

5.  Alıntı Originally Posted by kerem34 Yazıyı Oku
    Size katılmıyorum madem faiz arttıracak neden piyasada likiditeyi düşük faziden 2 kat arttırıyor..piyasaya neden 2 kat fazla para veriyor faiz düşsün diye..dolar ne olursa olsun yeterki faiz yükselmesin betonda kampanya var ..
    size katılıyorum, zira ekonomi bu oyunlara gelmez (dayanabildiği oyunlarda vardır o ayrı) mesela tükettiğimiz her üründe ciddi zamlar var.. geçmişi yaşayanlar bilirler YAPILAN ZAMLAR ASLA GERİ ALINMAZ peki ya ne? dolar gerilerse üstüne zam yapılmaz o kadar.

gelmek istediğim nokta şu; eğer bu bir oyun olsaydı , yani dolar alanlara ceza kesilecek olsaydı. BU TÜM ÜRÜNLERİN FİYATLARI BU DERECE ARTMADAN yapılırdı..

esasen üreticiler anlık kur yükselişlerinde hemen fiyatları arttırmazlar buda KURLARIN ARTIK GERİ GELMESİNİN BEKLENMEDİĞİ ANLAMILA GELİR.

bir krizin içine girdik. OYUN MOYUN YOK ARTIK, SADECE GERÇEKLERİ YAŞIYORUZ.

6.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    size katılıyorum, zira ekonomi bu oyunlara gelmez (dayanabildiği oyunlarda vardır o ayrı) mesela tükettiğimiz her üründe ciddi zamlar var.. geçmişi yaşayanlar bilirler YAPILAN ZAMLAR ASLA GERİ ALINMAZ peki ya ne? dolar gerilerse üstüne zam yapılmaz o kadar.

gelmek istediğim nokta şu; eğer bu bir oyun olsaydı , yani dolar alanlara ceza kesilecek olsaydı. BU TÜM ÜRÜNLERİN FİYATLARI BU DERECE ARTMADAN yapılırdı..

esasen üreticiler anlık kur yükselişlerinde hemen fiyatları arttırmazlar buda KURLARIN ARTIK GERİ GELMESİNİN BEKLENMEDİĞİ ANLAMILA GELİR.

bir krizin içine girdik. OYUN MOYUN YOK ARTIK, SADECE GERÇEKLERİ YAŞIYORUZ.
    swap faizleri 28-30 bandında...merkez 19.25 den piyasaya para veriyor...ucuz tl yi 19.25 den alan 28-30 la swaplıyor ..bu döngü böyle gitmez ...

7. dün telefon ile pazarlık ederek 21.25 den anlaştığımız vakıfbank,
    akşam geç vakitten sanırım,
    işlemi gerçekleştirememiş,
    parayı bir gece vadesizde tutmuştu,

bugün gidip hesap sormayı düşünürken,
    mobil den girip baktım...

valorü bügün başlatmış ama 21.50 bağlamışlar,
    vazgeçtim hesap sormayı

düşünceli bir MT var
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8. Sadece beton ve fazileri yüksetmem üzerine kurulu bir ekonomi....döviz ve reel sektör tamamen başıboş kalmış durumda..YTD

Sayfa 1023/1252 İlkİlk ... 23523923973101310211022102310241025103310731123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •