Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
nasıl okuyosun anlamıyorum ki daha nasıl antıcam kardeşim, bak ne yazmışım ayda iki kez bursa istanbul tepiyorum, mal satıyorum istanbula ben

eski ulaşımla yeni ulaşımın arasındaki muazzam zaman kazanımını yazdım yukarda, kullanan benim yav ayda iki kere geçiyorum o köprülerden , bana en az yarım gün kazandırdılar, o yarım gün bana kaldı va çok yararını gördüm

eskiden 4 kere giderdim istanbula bir ay içinde bazende otelde kalırdım yetişmez di işim trafik iki köprü yetmiyordu, yalovada sadece arabalı vapura binebiliyor benim aracım büyük, denizden vıy vıy yalova gebzeyi geçmek 1 saatimi yiyordu bide dönüş kuyruksa yandık, şimdi kayar gibi gidiyorum istanbula kafam rahat, allah akp den razı olsun

hastane olayına gelince, tek bir gün 15 senedir özel hastanelere gitmeye ihtiyaç duyamadım, devletimin doktoruda ekipmanıda yetiyor artıyor milletime

o teyyo pehlivanlar oturdukları yerden ahkam kesip boyuna karalayanlar, otomatik karalama makineleri onlar çünki, işleri bu

ama kullanmaya gelince en önde onlar kullanır devlet babanın köprüsünü yolunu hastanesini

geçin bunları samimi olun
Daha nasıl samimi olacağım. Yol köprü doğru amma pahalı ve yandaşa yapılıyor. Hastahanelerdeki hizmetler son 5-6 yılda gerileme deler. Ben kıyaslarken 1990 ları veya 1850 ingilteresinden bahsetmiyorum. Yalan söyleyeni ALLAH iki cihanda rezil etsin.