Sayfa 449/1024 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,585 - 3,592 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    2 TL makasa da razı olacağız. Dolar 7'ye dayandığı cuma günü Fiba, internet ve telefon bankacılığında al-sat'ı kapattı. Sonraki pazartesi ise al-satı açmış fakat al-sat limiti olarak 500K TL limit koymuş. Hem satmak istesem elimdekilerin hepsini satamıyorum, hem de tekrar almak istesem alamıyorum. O gün başımıza neler gelebileceğinin küçük bir provasını yaşadık.......
    umutabi yalnız 20 kuruş makas dememiş 2tl makas demiş !

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Bademleme daha başka bişey...Elleşme, oynaşma, vakit geçirme gibi bişey...
    bademlemek ve bademlenmek bu AK beyinler için bir ihtiyaçtır,lütfen elleşmeyelim.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kendimi bu defa gerçekten taktir ettim
    önce tam vaktinde sattım
    sonra tam vktinde aldım
    şimdide izliyorum
    Papaz hergun pilav yemez

4. İdam cezasını bir yerden delerlerse sonrası da gelir...Ülkede şeriat düzeni hasıl olur...Herkes asılma potansiyeli taşır...Genişletilir sonrasında...

Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    2 TL makasa da razı olacağız. Dolar 7'ye dayandığı cuma günü Fiba, internet ve telefon bankacılığında al-sat'ı kapattı. Sonraki pazartesi ise al-satı açmış fakat al-sat limiti olarak 500K TL limit koymuş. Hem satmak istesem elimdekilerin hepsini satamıyorum, hem de tekrar almak istesem alamıyorum. O gün başımıza neler gelebileceğinin küçük bir provasını yaşadık.......
    Bunları söylüyoruz ama anlatamıyoruz her neyse her koyun kendi bacağından asılır.

evettt AK beyinler hala dolarıma el koyamadınız,dolarımı elimden nasıl alacaksınız? lütfeennnnn bekliyorum,öptüm bye....

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sayın bahri sizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyorum önce bunu belirteyim. İşsizlik fonu yasa olmasına rağmen bedem ediliyor, BES de de dünya kadar para birikti siz ne demek istediğimi anlarsınız, ucuz kurtuldunuz BES çukurundan.
    BES denen beladan guzel aciklamalari sayesinde girmekten son anda caydim. Bundan dolayi basta rxpu olmak uzere hisse.net ahalisine tesekkur ederim.

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    umutabi yalnız 20 kuruş makas dememiş 2tl makas demiş !
    Severim akıllı insanları sayın bahri sizide sever ve iyi olmanızı isterim. Saygılar

Sayfa 449/1024 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •