faizi arttırmayacaklar listesine benide ekleyin.. bana göre şöyle düşünecekler; 200baz puana kadar faiz arttırımı doları düşürmekte bir işe yaramayacak .. bu durumda faiz arttırımının gereksiz bir ağırlığına katlanmak zorunda kalacağız.. BU YÜZDEN HİÇ FAİZ ARTIŞI YAPMAYALIM. bunun yerine demogoji yapacaklar ve birkaç işe yaramayan ve kimsenin artık duymak istemediği dövizi düşürmek için attıkları adımlar..
arrrrtırıyorum şaka şaka
gösterir ama vermez
belki fed toplantı günü acil müdahele ile olabilir yoksa ppk'dan bir şey çıkmaz gibi geliyor. gelse de kendine hayrı olmaz zaten..
alıntı
'' Bugün çocukların okul kitaplarını aldık. Tek söyleyebileceğim Allah hepimizin yardımcısı olsun, sonumuz Venezuella gibi olacak diye korkuyorum artık. ''
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
tengri yoldaş faiz falan artmaz :D benide yaz
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Evet bugün fiyat güncellemesi (zam) yok mu?
Özellikle okul çağında çocukları olanlar,kırtasiye ürünlerdeki fiyat artışını bizimle/forumla paylaşabilir mi?
Ama ltf çok rica ediyorum abartıya gerek yok...
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Yer İmleri