Sayfa 435/1024 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    olursa da anca bu kadar olur aynı fikirdeyim birde mali politikada sıkılaşma beklentisi ile enflasyonun düşeceğine yönelik vurgu yapılır bitti gitti
    Sayın bahri sizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyorum önce bunu belirteyim. İşsizlik fonu yasa olmasına rağmen bedem ediliyor, BES de de dünya kadar para birikti siz ne demek istediğimi anlarsınız, ucuz kurtuldunuz BES çukurundan.

2.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    "Faiz toto" da son durum...

Faiz artışı bekleyenler

1)Işık Ökte
    2)Gökhan Şen
    3)Burak Kanlı
    4)Figen Özavcı Gümülcineli
    5)Mert Yılmaz

Beklemeyenler

1)Tengri Han (geçen sefer terste kaldığım göz önünde bulundurulmalıdır)
    2)?
    3)?

Ltf sizde görüşünüzü belirtirmisiniz?

Günün Atasözü:"Satılık ziftin olsun, Selanik'ten kel gelir."

saygılar/başarılar
    faizi arttırmayacaklar listesine benide ekleyin.. bana göre şöyle düşünecekler; 200baz puana kadar faiz arttırımı doları düşürmekte bir işe yaramayacak .. bu durumda faiz arttırımının gereksiz bir ağırlığına katlanmak zorunda kalacağız.. BU YÜZDEN HİÇ FAİZ ARTIŞI YAPMAYALIM. bunun yerine demogoji yapacaklar ve birkaç işe yaramayan ve kimsenin artık duymak istemediği dövizi düşürmek için attıkları adımlar..

3. arrrrtırıyorum şaka şaka
    gösterir ama vermez

belki fed toplantı günü acil müdahele ile olabilir yoksa ppk'dan bir şey çıkmaz gibi geliyor. gelse de kendine hayrı olmaz zaten..

4. alıntı

'' Bugün çocukların okul kitaplarını aldık. Tek söyleyebileceğim Allah hepimizin yardımcısı olsun, sonumuz Venezuella gibi olacak diye korkuyorum artık. ''
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. tengri yoldaş faiz falan artmaz :D benide yaz
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    alıntı

'' Bugün çocukların okul kitaplarını aldık. Tek söyleyebileceğim Allah hepimizin yardımcısı olsun, sonumuz Venezuella gibi olacak diye korkuyorum artık. ''
    arkadaş 3.500 tl para ödemiş kıyafet ve ingilizce kitapları değil ama geçen yıldan kıyafetleri vardı 4-5 parça bir şey aldım dedi
    bir halt olacağı yok.

7. Evet bugün fiyat güncellemesi (zam) yok mu?
    Özellikle okul çağında çocukları olanlar,kırtasiye ürünlerdeki fiyat artışını bizimle/forumla paylaşabilir mi?
    Ama ltf çok rica ediyorum abartıya gerek yok...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

8.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    tengri yoldaş faiz falan artmaz :D benide yaz
    Yazdım bile YOLDAŞ...
    Faiz artmazsa dolar uçar mı yoldaş?

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 435/1024 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları