Sayfa 1030/1252 İlkİlk ... 30530930980102010281029103010311032104010801130 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 8,233 - 8,240 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by streneee Yazıyı Oku
    satış yok şu an
    Para piyasası fonlarının getirileri birbirine yakındır(Tefaş'ta öyle görünüyor)
    Ben Cuma günü biraz alıcam denemek için
    iyi getirirse oran kovalamakla uğraşmayız boşuna, günlük niyetine kullanırız

2.  Alıntı Originally Posted by PiNNo Yazıyı Oku
    2 aydır resmen kumar oynuyoruz, ülkedeki kumarhaneler kapatıldı ama ülkenin ekonomisi dünyanın en büyük kumarhanesi oldu maalesef. Görüşüm, masa kazanır, biz zaten kaybeden taraftayiz da 3-5 kuruş bari koparalim derdine düştük.

BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    portföyde mutlaka doların olacak yüksek faizi de kovalayacaksın ben şahsen dolarım olmadan uyuyamam bundan sonra

3.  Alıntı Originally Posted by balbatros Yazıyı Oku
    Mevduat eşleniği %23.5 demek istedim yanlış anlaşıldı. yani banka mevduatı %23.5 vermeli ki aynı hesaba gelsin demek istemiştim.
    Anladım, teşekkürler

4. Sabah ki 6.30 seviyesinden sonra MB sinn çıkıp TL likiditesi mi artırması yoluyla devlet eliyle deval izliyoruz şu an..TL yi alan bankalar dolara gitti onu gören şirketler dolara gitti onu gören vatandas da sanırım gitmeye başladı...dünyada yine liderliği birakmadik hatta tek lider TL deki kayıp 3 günde şu anlık %8 deval

İng fx 3 krs a düşmüş .İng fxYatırım bölümünde fon da var.
    enpara 11 krs.teb fx 8 krs .
    teb fx dolari sabitlemis gibi diğer para birimleri turuncu yesil seklinde surekli dusup çıkarıyor biraz hava katmislar sadece gece islem yapamadikatan sonra fx olmaz zaten.

Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Sabah ki 6.30 seviyesinden sonra MB sinn çıkıp TL likiditesi mi artırması yoluyla devlet eliyle deval izliyoruz şu an..TL yi alan bankalar dolara gitti onu gören şirketler dolara gitti onu gören vatandas da sanırım gitmeye başladı...dünyada yine liderliği birakmadik hatta tek lider TL deki kayıp 3 günde şu anlık %8 deval
    durum sakata gidiyor..fiziki zamanı geliyormu ,banka MT leri cok sıkıntıda..

7. Ben idrak edemiyorum. Türkiye devleti 6.50-7.50 kur bandında reel sektörü diri tutabilir mi?
    Faiz mi daha çok zarar verecektir. Bu seviyelerdeki kur mu?
    Ekonomi bir bütündür. Sadece bir kesim kurtarılarak ayakta tutulamaz.

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    portföyde mutlaka doların olacak yüksek faizi de kovalayacaksın ben şahsen dolarım olmadan uyuyamam bundan sonra
    Bahri takım değiştirmişsin
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 1030/1252 İlkİlk ... 30530930980102010281029103010311032104010801130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •