Sayfa 569/774 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. Aynen öyle kardeşim hiçbiri bizim babamızın oğlu değil aradaki fark ortada 20 milyonluk şehire ne yetiştirebilirsinki

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bak nereden nereye döndün. Öyle hemen dönme. Ben chp veya mhp demedim. Sorunları söyledim. ALLAH bu sorunları bilip paralı veya tarafgirlikten bunları söylemiyorsa layığını versin.
    sen söyledin sorununu bende daha iyisi varmı dedim, tekrar ediyorum varmı daha iyisini yapacak ?

varsa eğer millet emin ol gider ona veriri oyunu dedim, inanırsa millet gider verir

15 sene oldu beyler bakın 15 yaşında o gün doğan çocuklar, ve muhalefet 7 kez kaybetmiş bu milletin teveccühünü ,yani inanılır gibi değil

bu nedenle çok iyi tartmak gerek, kime evet neye evet kime hayır neye hayır ?

kızınız için acil şifalar diliyorum, allah yaşlılardan alsın gençlere ömür versin, ama kızınız için bu bile yapılamayabilirdi ama ben şifa bulacağından eminim , bakın burası 80 milyon türkiye, isviçre değil dubai değil, biz geçmişle kıyaslıyoruz ve bugüne şükür diyoruz

sağa sola çekmeden yalın biçimde samimi şekilde yazdım, gayet net
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

3.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    sen söyledin sorununu bende daha iyisi varmı dedim, tekrar ediyorum varmı daha iyisini yapacak ?

varsa eğer millet emin ol gider ona veriri oyunu dedim, inanırsa millet gider verir

15 sene oldu beyler bakın 15 yaşında o gün doğan çocuklar, ve muhalefet 7 kez kaybetmiş bu milletin teveccühünü ,yani inanılır gibi değil

bu nedenle çok iyi tartmak gerek, kime evet neye evet kime hayır neye hayır ?

kızınız için acil şifalar diliyorum, allah yaşlılardan alsın gençlere ömür versin, ama kızınız için bu bile yapılamayabilirdi ama ben şifa bulacağından eminim , bakın burası 80 milyon türkiye, isviçre değil dubai değil, biz geçmişle kıyaslıyoruz ve bugüne şükür diyoruz

sağa sola çekmeden yalın biçimde samimi şekilde yazdım, gayet net
    Hocam bu millet hep en iyisini seçti ise neden yıllar önce bizden daha geri olan guney kore den daha gerideyiz şimdi.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    kızınız için canımın yarısını veririm çok hassasım bu konuda bu çok başka bişey,

ama dediğimiz olay da başka, sağlıkta dün ve bugünün kıyasını yapıyoruz, allah evladınızı size bağışlasın çocuk için dua edeceğim eşimede söyleyeceğim, inşallah şifa bulur inşallah mezuniyetlerinide mürivvetinide göstersin size rabbim
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

5.  Alıntı Originally Posted by Mustafa5899 Yazıyı Oku
    Kalabalık şehirler öyle olabilir ama bizim ilimizde internetten randevu almak çok kolay 2 gün sonraya alabiliyoruz
    2 gün sonrasına aldığınız randevuya kolay diyorsanız ne diyeyim.
    Ayrıca eskiden de zaten sorun kalabalık şehirlerde idi.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bandırma Devlet Hastanesinde hastalar sıra çilesi çekiyor.

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. Evet diyen dostlarım bu referandumun bir Akp -Chp seçimi olmadığını hala kavramış olmadığını maalesef üzülerek görüyorum. Bu referandum bu ülkenin geleceği ile alakalı. Bu referandum dan hayır çıkarsa Akp ye bişey olmayacak ülkemize bişey olmayacak ama Allah korusun evet çıkar ise çok geçmez 2-3 sene içinde bu ülke suriye 'ye ,Irak'a , Libya'ya dönebilir. Niye mi çünkü tek adam ile yönetileceği için Abd ve diğer ülkeler Türkiye'de dikdatörlük var ve Kürt halkına zulüm ediliyor bahanesi ile bu toprakları işgal etmeye kalkacaklardır. Bunu görmemek için kör olmak gerek.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ!..

Samsun Haber

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 569/774 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •