Sayfa 478/1024 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578978 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Gençliğimde meleketten bir misafirim gelmişti...Adamı güzel bir yere götürmüştüm ..Yolda yürüken Avokado meyvesini görmüş fiyatına bakmış sonrada Avogadro sayısına hem fiyat hemde isim olarak çok benziyor maşaallah bunu kim bu fiyattan alıp yiyor demişti...Şimdi bu meyve Alanya da yetiştiriliyor fiyatı daha makul seviyelere geldi.... Üretim olunca fiyatlar daha ulaşılabilir oluyor .....

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    ben millet "genel evleri" bekliyorum.
    🤯

Offfff

3. GİZLİARŞİV isimli TWITTER hesabında bu yazılmış. :-)

https://twitter.com/_GizliArsivTR/st...66186594058240

GİZLİ ARŞİV
    ‏ @_GizliArsivTR
    Aug 25

İslam kimliğini ön plana çıkardıkları için 20 senedir desteklediğimiz ÜLKER... Türkiye'de şirketim batıyor diye yapılandırmaya başvurup, borç faizlerini sildirip, İngiltere'de şirket kuracağım diyerek MİLYARLARCA DOLARI İngiltere'ye aktarmıştır.

ÜLKER ÜRÜNLERİ ALMAYIN..!

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Baştan söyliyeyim DOST acı söyler, son 6 yıldır ENAYİLER yemeyip parasını tasarruf etti , Tl de tutup ülkeye katkı sağladı ama onların parasını başta YANDAŞ betoncu tayfası olmak üzere sırasıyla, Ülker, Sabancı, Doğuş, bilumum enerji şirketleri vs KERİZ parası diye hüpletti. Birde bunların yanında baldırı çıplak takımı var onlarda kendi çaplarında ucuz kredi ile lüks arabalar , iphone lar , bayram tatillerinde eller havaya kıç gezdirmelerle enayi Tl tasarrufçuların paralarını badem ettiler. İşin acı tarafı YEMEYİP tasarruf eden Tl ciler yine vatam haini , haram yiyiciler muamelesi gördü ve yine ne yazık ki krizin faturası yine onlara kesilecek . Şimdi hadi biri çıkıp bana desin ki : umutabi sen Dolar tutuyorsun o nedenle bize yalan söylüyorsun..

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sağlığını düşünüpte hala Kola denilen pislik içeceği alan, tüketen var mı inanmak zor geliyor.
    Yok hocam ben bır fen bılg ogretmenıyım ıcerısındekınkımyasalları zararlarını pano yaptırıp asarım hatta
    Hatta yerlı malında kola aldırmam ayran getırın derım dha napım[emoji2]
    Ama cocuklukta degısık bır histi anılaramdaldırdın bızı sımdı kızıyorsun [emoji23]

Hayırlısı..

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    GİZLİARŞİV isimli TWITTER hesabında bu yazılmış. :-)

https://twitter.com/_GizliArsivTR/st...66186594058240

GİZLİ ARŞİV
    †@_GizliArsivTR
    Aug 25

İslam kimliğini ön plana çıkardıkları için 20 senedir desteklediğimiz ÜLKER... Türkiye'de şirketim batıyor diye yapılandırmaya başvurup, borç faizlerini sildirip, İngiltere'de şirket kuracağım diyerek MİLYARLARCA DOLARI İngiltere'ye aktarmıştır.

ÜLKER ÜRÜNLERİ ALMAYIN..!
    Ülker benim için çok zamandır out ama hala onun ürünlerini alıp sonrada burada vatan millet sakarya edebiyatı yapanlar varsa yuh olsun onlara.

6.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Yazlık soğan çürük ve hastalıklı ise tarlada 70 90 krş depo malları 1.2 civarlarında. Kışın hani soğan ekmek yeriz diyenler soğanı zor alacak zannımca. Kışın 5 tl olur
    Dert etmeyiiiin....beleş kek çay var hem de sıcacık kıraathanede. .....ohhh bol bol sohbet makara kakara....böyle ülke bulunmaz sıkmayın caninizi

7. 29.8.2018 tcmb fonlama verileri

likidite açığı :156 milyar TL

Kotasyon repo: 31 milyar TL %19.25
    BIST o/n : 125 milyar TL %19.25

tcmb kotasyon ile repo fonlamasını da sona erdiriyor. Tamamen BIST o/n üzerinden günlük fonlamaya geçiyor gibi gözüküyor. Bu da haftalık fonlamaya göre aynı faiz oranında ek sıkılaşma demek.

Günlük fonlamaya geçiyor olması , ihale yoluyla repodan sonra kotasyon repoyu da kapatmaya başlaması 13 Eylül için bir faiz artışı sinyali olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Uğur Gürses Merkez Bankasının yaptığı hataları herkesin anlayabileceği sade bir dille anlatmış:

https://ugurgurses.wordpress.com/201...n-endiselendi/

Merkez neden endişelendi?

Sayfa 478/1024 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •