Sayfa 477/1024 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by krossingover Yazıyı Oku
    [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Valla ıyı guldum okudum evdekı herkes guldu
    Kolada lukstu arada bır ıcerdık ulen ne gunlerdı bee Özledım yoklugu[emoji2]

Hayırlısı..
    Sağlığını düşünüpte hala Kola denilen pislik içeceği alan, tüketen var mı inanmak zor geliyor.

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bakın Dolarcıyım faizin artması bana yaramaz ama vicdanlı biri ve aklın sesi olarak diyorum ki o FAİZ s..e ... s..e artmalı , artmazsa tası tarağı toplayıp Tl Dolar , Euro yada artık ne bulursa ona dönmeyen süzme salaktır.
    umutabi ab ye girdik diye havai fişek atsak faiz artışı etkisi yapmaz mı

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Kesinlikle benzer tropikal ürünleri üretip İHRACAT yapan ihya olur! Çok karlı ürünler. Değişik tropikal ürünleri dar alanda üretmek ve ihracat yapmak çok karlı bir girişim. İç pazara satacağınız ürünler pek karlı değil. HAL sistemi bozuk olduğu için karın çoğunu Türkiye de HALCILAR KABZIMALLAR malı götürüyor, üretici havasını alıyor. Çiftçi olsam kesinlikle ihracat yapamayacağım hiçbir ürünü üretmezdim. İç pazarda ürünleri gelsin HALCILAR ve KABZIMALLAR üretsinler, çiftçiler enayi değil!

Aşağıda somut bir örnek gösterdim.

Yetiştirdiği tropikal meyveye sipariş yağıyor

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde yaşayan bir çiftçinin 4 dönümlük serasında yetiştirdiği tropikal meyve pepinoya Türkiye'nin her yerinden sipariş yağıyor. Anavatanı Güney Amerika olan ve başta şeker hastalığı olmak üzere çok sayıda hastalığa iyi geldiği belirtilen pepino, kavun ve muza benzer tadıyla da büyük ilgi görüyor.

https://www.yenialanya.com/ekonomi/y...r-h325195.html
    Hee ! zaten bizim ülkede tahsilli, zeki çiftçi kaynıyor da hepsi mango , ejder meyvesi gibi tropik meyveler üretip köşe dönecek ha birde o kadar bilgili ve eğitimli olacaklar ki gavur ! dili filanda bilip gavura ! ihracat yapacaklar. Güldürmeyin beni allasen.

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    umutabi ab ye girdik diye havai fişek atsak faiz artışı etkisi yapmaz mı
    Sayın bahri , bakın yukarıda dedim Dolarcıyım ama o faiz s..e s..e artmalı , artmazsa Tl de kalan süzme salaktır, lütfen bu sefer yanlış yapmayın severim sizi bilirsiniz.

5. İşsiz bir sürü üniversite mezunu var. işim olmasa kesinlikle bunu yapmayı düşünürdüm. aptal çiftçi fakirliğe devam eder. yapacak bir şey yok.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Hee ! zaten bizim ülkede tahsilli, zeki çiftçi kaynıyor da hepsi mango , ejder meyvesi gibi tropik meyveler üretip köşe dönecek ha birde o kadar bilgili ve eğitimli olacaklar ki gavur ! dili filanda bilip gavura ! ihracat yapacaklar. Güdürmeyin beni allasen.

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sayın bahri , bakın yukarıda dedim Dolarcıyım ama o faiz s..e s..e artmalı , artmazsa Tl de kalan süzme salaktır, lütfen bu sefer yanlış yapmayın severim sizi bilirsiniz.
    süzme yoğurttan ayran olmaya niyetim yok umutabi bu sefer

7. 4 firmanın toplam piyasa değeri 3.8 Trilyon$ ediyor. İnanılmaz!

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    İşsiz bir sürü üniversite mezunu var. işim olmasa kesinlikle bunu yapmayı düşünürdüm. aptal çiftçi fakirliğe devam eder. yapacak bir şey yok.
    İşsiz üniversite mezunu çokta bunların kaçı doğru dürüst tahsilli sorun burada. Hocası olmayan yada olupta `ekonomide Doların çıkışı benim en son düşündüğüm şey` diyecek kadar hödük rektörlerin olduğu bir üniversiteden mezun olmuş o işsiz mezunların kafa ne kadar basar bu işlere !...

Sayfa 477/1024 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •