Bu yazıda BES çilere gelsin,
Bireysel de 160 bin var .çıkarsam 14 bin kesinti olacak.devlet katkısı 7 bin alabiliyor um ama getirisi - 3000 olmuş.bireyselden çıkıp Gr altın almak mantıklı mı? Teşekkürler şimdiden
Cevap: Tebernüş Kireçci
Rica ederim. Burada emlak konuşuyoruz. Altın başka bir konu.
Komik olan insanların beleş tavsiye isteği ve kimi bulursa ondan tavsiye istiyor olması. Betoncuya akıl sormuş betoncuda vermiş cevabı.umutabi abi burada kendini yırtıyor ama onu hüsam ağanın eşeği kadar bile dikkate alan olmuyor anasını satayım.
Yok aga artık bende beleşe fikir vermeyeceğim belki o zaman daha kıymete bineriz.![]()
Son düzenleme : umutabi; 29-08-2018 saat: 22:22.
Bana göre TL de %1000 leri gördüğümüz anda dolar işi biter...Walla o olayı nasıl gerçekleştirirler onu bilemem ama o faize bizde dolar mevduatı kalmaz ve dolar ihtiyacı olanlarda ucuzdan işlerini hallederler ...Aksi halde dediğim gibi 15-20-50-100 ucu açık bir sürekli yukarı dalgalanan dövizi göreceğiz.....
Ahanda Edi (Işık Ökte) ile Büdü (Tufan Cömert) Bloomberg de
İzleyelim...
Gene nasıl insanları yanıltacaklar-Reisi yalayacaklar görelim...
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
neden piyasa kapali oldugunda makas acigin cevabi
selmay22:11
sn. @kamalı, bu konuda bankadan yazili aciklama istedim, piyasada ki volalite cok oldugu zamanlarda zarara girmemek icin demisler kisaca. biz yanacagimiza siz yanin demis ozetle
+ 0- 0
Allah beni seviyormus
az kaldi 5.80 den bozup Izmir Mordogan da arsa aliyordum
offff.. TL cinsinden hicbir seye bir daha yatirim yok.
Bu forum sayesinde zarardan kurtuldum
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri